Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kiviszitek a babát levegőzni,...

Kiviszitek a babát levegőzni, ha kinn -7, -8 fok van napközben?

Figyelt kérdés
2011. febr. 2. 11:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Jól felöltözünk, és akár 1-1,5 órát is kint vagyunk, általában délután 3 és fél 5 között. Az állatokat el kell látni, menni kell minden nap, akár esik, akár fúj.

Ha szép idő van, vagy nagyon nem bírok már vele, akkor délelőtt is egy órára kimegyünk.

Jó piros lesz az orra, arca, meg ráfagy a fika :), de nem fázik meg.

8 hónapos az enyém most.

2011. febr. 2. 12:19
 12/21 anonim ***** válasza:
12.19 vagyok. Hozzáteszem, nem babakocsiban van, hanem a hátamon kendőben, így egymást melegítjük. :)
2011. febr. 2. 12:20
 13/21 anonim ***** válasza:
48%

Nem, 2 éves, egyfolytában tátott szájjal rohan. Vasárnap ota nem voltunk kint, elintézni valom sincs. Holnap muszály mennünk orvoshoz más miatt, ugy hogy kimozdulunk.

nem tudom 15 perc után behozni, mert akkor csak orditás lesz.

2011. febr. 2. 13:45
 14/21 anonim ***** válasza:
48%
nem.egy eves.
2011. febr. 2. 13:51
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
igen és jól bebugyolálom.
2011. febr. 2. 14:02
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen, 16 hónapos, ma is kint voltunk 2,5 órát, délután is megyünk, ha felkel (viszem fodrászhoz), az is lesz minimum fél óra az út oda-vissza, ha meg a lábán jön, akkor lesz abból 1 óra is. :D

De nem is tudnám bent tartani, mert reggel 9kor már veri az ajtót, hogy menne ki. Csak ha esik, vagy nagyon fúj, akkor nem viszem ki. Már 3 hónapos korában is órákat sétáltam vele a -10fokban. Sosem lett baja.

2011. febr. 2. 14:54
 17/21 anonim ***** válasza:
48%

mi ugyan kint voltunk ma, mert már nem volt itthon kaja, és be kellett vásárolni, de egyébként -5 foknál ha hidegebb van, nem viszem ki, meg szmogban sem

mindkettőt védőnő+orvos tanácsolta

6,5 hónapos a babám

2011. febr. 2. 18:11
 18/21 anonim ***** válasza:
48%

18.11-es vagyok

nagy szélben sem viszem ki, ezt is orvos mondta, hogy ne, mert begyulladhat a szeme

ja és ha muszáj kimennünk -5 fokban vagy hidegebb időben, akkor egy vékony sálat rakok a szája-orra elé, ma is így csináltam - ezt anyumtól tanultam:)

2011. febr. 2. 18:13
 19/21 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Egy fél órára csak kimentünk mi is ma, én is sálat tekertem a szájához, nah meg ugye az overall + lábzsák.

De jön már a jobb idő, lehet kimenni a világból:)

2011. febr. 2. 19:12
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen, muszáj "megfuttatni" jobban eszik és jobban alszik utána. 11 felé megyünk ki jól felöltözve, és délig maradunk.

Kivétel a szmogriadó és a metsző szél.

19 hónapos a babám

2011. febr. 2. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!