GYED-en lévő anyukák, nektek mennyi nap alapszabadság szerepel a január havi papírotokon?
A bérpapíromon 2006 óta (2007 óta vagyok tgyáson/gyeden) 6 nap szerepel :)
Az alapszabadság életkortól függ, viszont a gyedes időszak első évére jár. Nem lehet, hogy erről van szó?
Húha, tgyás után jön ugye a gyed, amit most pontosan nem tudok megmondani, de a fiam 2009.09.21-én született, 34 éves vagyok.
Felgyülemlet szabim42nap tavalyról és idén azt írják az alapszabi ehhez 5 nap.
11:21 vagyok.
Könnyű dolgom volt, mert tegnap számolgattuk egy ismerőssel és az ő kisfia 2009.09.14-én született.(neki 02.28 is járt a TGYÁS, így szerintem neked 2010.03.06-tól jár a GYED. szabadság a TGYÁS idejére és a GYED első évére jár. Neked a GYED első éve lejár 2011.03.06-án jár le, 34 évesen évi 24 nap szabi jár és ennek az időarányos része az 5 nap. Remélem érthető voltam.
az alapszabdság 20 nap, ree jünnek rá az évek "szabadságai":
munkaviszonyban megilleti a munkavállalót, fõ és részmunkaidõben egyaránt.
A Munka Törvénykönyve értelmében az alapszabadság mértéke 20 munkanap, amely az életkor függvényében a következõképpen alakul: 1. huszonötödik életévétõl 21 2. huszonnyolcadik életévétõl 22
3. harmincegyedik életévétõl 23
4. harmincharmadik életévétõl 24
5. harmincötödik életévétõl 25
6. harminchetedik életévétõl 26
7. harminckilencedik életévétõl 27
8. negyvenegyedik életévétõl 28
9. negyvenharmadik életévétõl 29
10. negyvenötödik életévétõl 30
KÖSZÖNÖM A segítségeket, most már így világos az 5 nap.
Én a mh.emtől nem kapok postán "bérpapírt",hanem be tudok lépni a rendszerbe, ahol látom és ha akarom kinyomtatom az adott hónapról a papírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!