Jók ezek az etetőszékek? 8 hónapos babának keresek, és olyat amit sokáig tudok használni. Cam Stilo etetőszék vagy Rossi Etetőszék
2011. febr. 2. 10:37
1/5 anonim válasza:
Ha sokáig akarod használni, akkor olyat veszel ami állítható és ha már tud asztalnál ülni akkor oda tudod tólni, úgy hogy a tálcát leveszed.
èn az olyannak vagyok híve ami fa és késöbb székként lehet használni, és annak is állítható a magasága mindig.
pl ez, ezt akár felnött is tudja használni.
2/5 A kérdező kommentje:
Ez milyen márka, és mennyibe kereül?
2011. febr. 2. 10:49
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
elsö vagyok,
ez egy stokke szék, ez elég drága, de vannak hasonlóak más márkában is, vagy pl tesóméknak olyan volt amit kis padként is tudott használni késöbb.
nekem egyébként a chicconak van olyan amibe icic pici kortól bele lehet tenni mert annyira dönthetö, de azt is max 2 éves koráig tudja használni.
szerintem amit te linkeltél azzal csak az a baj hogy a magasága nem állítható és nem tudod majd az asztalhoz tolni, vagy is sokáig nem jó.
5/5 anonim válasza:
Második vagyok. Anyukámnál olyan van amit linkelt a kérdező, és mi oda tudjuk tolni az asztalhoz, mert levehető a tálcája és van olyan magas, mint az asztal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!