DM bababónusz program-ban résztvevők, hogy működik a kuponküldés?
Szia, nem akarlak elkeseríteni, de én pl. benne vagyok az active beuty-ban is, és soha nem kapok semmit, Egyszer kaptam egy bababónusz füzetet és kész.
HOlott nézem, hogy pl. a teszveszen, vaterán miket árulnak...én soha nem kaptam, pedig írtam nekik,hívtam őket, de csak nem ért ide semmi. Úgyhogy megelégszem a pontbeváltással, meg az azért kapott kuponfüzettel, más boltokban még ez sincs.
Ha nagyon jó áron látok kuponokat akkor néha megveszem a teszveszről-vateráról,de azért néha fáj a szívem, hogy soha nem kapok semmit.
Szia!
Szia!
Az én babám is augusztusi, és én is pár napon belül regisztráltam. Majd türelmesen vártam novemberig, akkor az ügyfélszolgálaton reklamáltam. Karácsony előtt kaptam a kuponokat, amik nov.30.-g voltak érvényesek. Talán most, hogy hamarosan fél éves lesz, időben küldik a 2. csomagot…
Köszi a válaszokat! Akkor várok még...bár lehet,hogy hiába :)
Az azért durva hogy karácsonykor kaptál kupont,ami már lejárt novemberben. Nem semmi,hogy ennyire nem tudnak odafigyelni a vásárlókra! Pedig azt gondolom,hogy mi,kisbabás anyukák vagyunk a legfőbb vásárlókör:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!