Mi a hozzátáplálás menete?
Bocs, hogy a hozzátáplálás menetét nem írom le, interneten fogsz találni sok táblázatot.
De szerintem mindenképpen próbálkozz másfajta tápszerrel, mert a babádnak lehet, hogy csak az nem tetszik, amivel most próbálkoztok.
Nagyon sokáig szüksége lenne még anyatej híján a tápszerre.
Első vagyok.
Korábban is használtatok cumisüveget (pl. tea, lefejt anyatej) Vagy azzal is csak most ismerkedik? Esetleg az nem tetszik neki...
Persze csak találatok, sajnálom.
Lefejt anyatejed nincs, hogy mondjuk felesben azzal add a tápszert?
Almalé, reszelt alma, őszibarack.
Pár napig 1-2-3 kiskanállal kostoltattam (egyszerre csak egyet).Mindig pár kanállal többet kapott a bébi.
Zöldség: krumpli (anyatejjel, táppal turmixolva), szintén apránként növelve a mennyiséget.
Sárgarépát szintén lehet kostoltatni.
Aztán én sütőtökkel, céklával folytattam.
(Ezek nálunk izlettek, és innentől kezdve olyan bébiételeket néztem ki (konzerv), ami 4 hónapos kórtól adható, és olyanokat főztem én is, vagy ha nem volt más, kapta az üvegeset.
Főzelékeket krumplival sűrítettem. Volt, hogy kevertem a zöldségeket gyümölccsel, az is finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!