Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek erről a két...

Mi a véleményetek erről a két gyerekülésről?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. febr. 1. 19:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Nyilvan azt, amelyik egy ev garanciaval van, ha mind ketto passzol a kocsitokba.
2011. febr. 1. 19:44
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyi idős gyereknek kell, de én nem vennék 9-36 kg-ig ülést. Nem túl biztonságos.

Mondjuk attól is függ, hogy mennyit, hol utaztok autóval. Mert ha heti 1x a falun belül, akkor nagyjából oké, de ha naponta az autópályán, vagy valami forgalmas főúton, akkor egyáltalán nem ajánlom.

2011. febr. 1. 20:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Már a 9-36 kg-ig miért is nem biztonságos? És nem a TESCOsra gondolok, hanem a 60-100000 kategóriára!!!!!
2011. febr. 1. 20:19
 4/10 anonim ***** válasza:
mert túl tág kategória, azért!!!!!!!!!!!
2011. febr. 1. 20:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy miért szapulják sokan a 9-36 kg-os kategóriájú gyereküléseket? Ez is egy normál ülés, ami 9-18 kg-ig használható háttámlával RENDES ülésként, mint a legtöbb, ha a gyerek kinőtte, akkor pedig át lehet alakítani ülésmagasítóvá.
2011. febr. 1. 20:25
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez nem a 60-100.000 forintos kategória.
2011. febr. 1. 20:26
 7/10 anonim ***** válasza:

Köszi! 20,25-ös :-)

úgyvan...úgyvan...

1 tuti van és az legalább ki van használva, nem porosodik 3 a padláson feleslegesen!

2011. febr. 1. 20:29
 8/10 Vilcsianyuja ***** válasza:
pont az ülésmagasító nem biztonságos, mert nincs oldalvédelme. vagyis biztonságos egy támlás, fejvédős ülés a nagyobb gyerekeknek is. persze egy oldallégzsák nélküli autóban a felnőtteknek sincs oldalvédelmük. mindenki maga dönti el, mit szeretne és mire telik.
2011. febr. 1. 22:48
 9/10 Vilcsianyuja ***** válasza:
bocs, úgy írtam az előbb, hogy meg se néztem az üléseket... mintha mindkettő használható lenne háttámlával is, nem feltétlenül ülésmagasítóként. nekem a Nania jobban tetszik, de ez abszolút szubjektív.
2011. febr. 1. 22:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Én vagyok a 20,25-ös. Nekünk Concord trimax van, 30ezer Ft volt tavaly, 9-39kg-ig jó, háttámlával addig lehet használni, amíg a gyerkőc feje nem lóg túl a háttámlán és egyébként minden ülést addig lehet használni, függetlenül attól, hogy az most hány kg-os gyerkőcnek való. Én annak idején azt olvastam, hogy az ülésmagasító részét ki lehet egészíteni egy ún. lift protect háttámlával, így az oldalvédelem is ugyanúgy meg lesz. Nekem egyébként az Osann Nania-s jobban tetszik...
2011. febr. 2. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!