Mikortól kell 2-es etetőcumi tápszeres babának?
Figyelt kérdés
2009. febr. 7. 15:25
1/8 anonim válasza:
3hónapos kor van ráírva,de én akkor cseréltem le amikor már egyáltalán nem szopizott,ha csak tápis akkor szerintem már lecserélheted:),amióta ezzel eszik,kb.10perc alatt megeszik 230ml-t:)
5hós baba anyuja
2/8 anonim válasza:
A 2-es etetőcumi ha jól tudom 6 hónapos kortól van mi 8 hónaposak vagyunk kisfiam már régóta hagyományos cumival eszi a tápszert mert mikor pici volt a kemény szilikont nem tudta szívni pedig nem volt kis baba mert 4150g.-al született de nem evett azzal így ha jól tudom a nevét babanova cumi tudod az a régi sárga gömbölyített olyan a vége mint a mellbimbóé na azzal eszik első perctől kezdve. de egyébként gyerektől függ,ha ki próbálod azzal nem veszítesz semmit sem. Pl a játszó cumija még mindig az 1 es mert a 2 estől öklendezik. sok sikert!
3/8 anonim válasza:
Szia!
Márkától függ, mi az aventes cumikat használjuk a 2-es cumi 1 hónapos kortól van. De a csomagoláson mindig felvan tüntetve.
4/8 anonim válasza:
Csatlakozom az utolso hozzaszolohoz. Mi is aventeset hasznalunk, ebbol egy honapos kortol lehet a ketteset, mi csereltunk is akkor es jobb is igy. Harom honapos kortol johet elvileg a harmas. Kar, hogy nem irtal markat, mert ez nagyon-nagyon kulonbozo lehet, legalabbis sikerult mar sporolas cimszo alatt vennem olyan olcsobb egyes cumit, amibol omlott a tej, szerintem a babam meg negy honaposan sem lesz eleg gyors evo ahhoz a cumigumihoz...
5/8 A kérdező kommentje:
ja igen, elfelejtettem a márkát. aventes. 7 hetes múlt a Lányom, akkor rátérek. van itthon belőle, csak gondoltam még várok. de akkor nem. köszi szépen a segítséget. jó éjt Mindenkinek...
2009. febr. 7. 22:35
6/8 anonim válasza:
4 hetes a babám és 4 cseppes cumival eszik...
az 1-es, 2es cumival órákig evett 10-20 milliket
7/8 anonim válasza:
Kicsit későn írok, de az én 4 hetes babám még az egyessel eszik (tápszert), mert nagyon mohón szívja, ha nem veszem ki max. 10 korty után, már félre is nyeli vagy alig kap levegőt... Szóval minden babánál máshogy működik... :)
8/8 A kérdező kommentje:
köszi Nektek is a választ, de már azóta betöltöttük a 7 hónapot, és 4-es cumit használunk.
sok boldogságot mindenkinek :)
2009. júl. 22. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!