Halotátok hogy megszünt a Mega Pack?
majnem rosszul lettem reggel mkor olvasgattam az Interspáros újságot 3-tól 4700ft a Mega Pack és ki lehet vágni hozzá 500ft-os kedvezményt.Szóval tök jó hogy megvettem a 2x52db-os kiszereltséget.De mindegy úgy se lesz elég a hónapra.
Akkor ha jól értem lesz majd még a Dm-be csak átmenetileg hiánycikk????
Én eddig a 3-as Megapackot vettem kupon nélkül, darabja 45 Ft-re jött ki. Most a Big Pack 50 Ft/db!
Szóval akárhogy is nézem, drágább.
Én is verem a fejem a falba, mert most a Corában a Mega jobban megéri. De muszáj volt tegnap venni :(
Mi is drágában jöttünk ki mert minél nagyobb a méret annál kevesebb van a csomagba.Elhiszem hogy aki 3at használ nem vette drágábban mert a Mega Packba 88 db van míg a többibe csak 80 és 72 db:-(ez van.
De azért érdekes hogy hirtelen tűnt el a polcokról és semmi emailt nem kaptunk róla akik a libero honlapján regisztrálva vannak.
Még egy kérdés.1 hete rendeltem meg az összegyűjtött pontokból a pelenka tárolót és hozzá a kazettát.Van valakinek ilyen???Tényleg elég egy hónapig a kazetta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!