Van olyan baba aki úgy fordul hátról hasra, hogy nem fogja meg közben a lábfejét? Úgy tudom oldalra forduláshoz kell ez a mozdulat.
Figyelt kérdés
2009. febr. 7. 12:46
1/10 anonim válasza:
Az én lányom soha nem fogta meg közben a lábfejét.Sőt,két hónappal korábban tudott hasról hátra fordulni,mint hátról hasra.Nálunk ez az oldalra dolog kimaradt.Egyébként ő úgy csinálta,h behomorított,a sarkával oldalra lökte magát,majd valahogy hasra küzdötte.
2/10 anonim válasza:
Van. Jó, hogy írod ezt a lábfogásos módszert, én ilyet még nem is hallottam. Az én kisbabám a kezével (könyökével) támasztotta ki magát, és mindig úgy fordult hasra.
3/10 A kérdező kommentje:
Kösz! Védőnőm szerint amíg nem veszi észre babám a lábfejét(illetve nem fogja meg azt), addig nem fordul meg. Öt hónapos, sok időt töltök vele, hogy megismertessem a tappancsával, de ha anélkül is megy, abbahagyom. :)
2009. febr. 7. 13:01
4/10 anonim válasza:
Az enyém sem fogta... a barátnőimé sem... :)
5/10 anonim válasza:
4 gyerekem van, egyik se így fordult meg. Az 5 hónapos kislányom egyszerűen oldalra dobja a lábait, aztán a törzsét is utána fordítja és már hason is van. A lábát még el se éri:-) Egyébként el se tudom képzelni hogy lehet úgy hasra fordulni, ahogy a védőnőd mondta.. nem aggat a babának olyankor a keze meg a lába?
6/10 anonim válasza:
Szia!
Az én kisfiam nem fogta meg a lábfejét, hogy hasraforduljon!
Szerintem ez hülyeség...
Max akkor fogja meg a lábfejét, amikor viszi a szájához, hogy bekaphassa :D
7/10 anonim válasza:
A mi kisfiunk 5,5 hós. Ha a hátán fekszik és megfogja mindkét kezével mindkét lábfejét oldalra gurul.(ezt kb 3 hete teszi) Idáig jutottunk, még nem fordul hasra.. Viszont már felül, csak nem tudja tartani magát. Semmit nem kell erőltetni, csak mozogjanak kedvükre..
8/10 anonim válasza:
Utolsó előttinek: nem hülyeség, van olyan baba, aki így fordul, mint pl. az én lányom is úgy fordul az oldalára, hogy felhúzza a lábait, megfogja és már gurul is. Innen jön aztán az oldalról hasra fordulás. Hogy a kérdésedre is válaszoljak, szerintem nem kötelező ez a mozdulatsor, mint látod, sok baba nem csinálja, semmi gond. 8,5 hós kislány anyukája.
9/10 anonim válasza:
Egyik gyerekem se fogta meg soha a lábfejét,a nagy kb.4 hós,a pici 7.5 hós kora óta forog.Ez a lábfogósdi nekem új...még soha nem hallottam.
10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a pontos és megnyugtató válaszokat!
2009. febr. 7. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!