Tápszergondok 1 éves babánál. Másnál is volt ilyen? Ajánlanátok másfajta tápszert?
13 hónapos a kislányom, 1 éves koráig Beba HA Start tápszert ivott (ezt irta fel a doktornő, ő meg szerette). Kb 4-5 hete sokszor felébredt este, és azt javasolta a doktornő hogy ő már egy éves kor után úgyse írhatja fel a Start tápszert, úgyhogy lehet adni neki a Dm-ben is kapható tápszert.
Én vettem Beba PRO3-at, de a kislányom nagyon keveset akar ebből is (a váltásnál a HA-ból is) inni. Este és reggel kap csak tápszert.
Váltsak egy másikra? A ti babátoknak melyik vált be?
Mi 'milupások' vagyunk, Pepti 1-el kezdtük, a fiam most lesz 14 hónapos, reggel-este junior italból iszik 230 ml-t.
Próbáltam Mildibét és dm-est is, de a fiamnak egyértelműen a milumil a kedvence. Ráadásul azokban nincs immunerősítő, csak a vitaminok.
Szia
Nem biztos, hogy jol ertem...
Egyszer mar valtottatok HA-rol simara es akkor is keveset akart inni meg most is , hogy masikra valtottatok?
Lehet meg szoknia kell az izet.
En sem adok tejet a lanyonak es meg jo ideig nem is fogok.
egy éves koráig csak HA-t kapott, most nemrég váltottunk a PRO3-ra. Bocsánat ha félreérthetően irtam.
Tejet már adtam neki, de a kakaóval és az esti tejjel még várnék egy kicsit.
köszönöm az eddigi válaszokat
nézegettem a neten a tápszer árakat.
Hipp 3 Plus vaniliás: 300 gramm 1100 Ft
A brendonban tényleg nagyon jó áron volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!