Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 15-hónapos babátok hány ml...

15-hónapos babátok hány ml tejpépet eszik meg?

Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 14:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
én nem adok neki tejpépet, mert már nem szereti. Tejbegrízt szoktam neki főzi kb. 2 dl tejből és azt általában megeszi mind, néha hagy belőle keveset. Mikor hogy.
2011. jan. 31. 14:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Semennyit, amikor áttértünk a szilárd vacsira (11 hósan), már alig-alig tudtam beletuszkolni a tejpépet esténként, így gyorsan fel is adtam. Tejbegrízt még nem kapott, de már tervezem :))
2011. jan. 31. 14:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én adok néha, van hogy megeszi, van hogy nem. De soha nem méricskéltem mennyi tejpépet eszik (talán az első adagot). Talán egy avent pohárnak megfelelő porból készült tejpépet.
2011. jan. 31. 14:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiam 13,5 hónapos,ő még reggel és este tejpépet eszik,pontosan azt nem tudom mennyi készen a tejpép,de azt igen,hogy 150 ml vizhez rakom.Talán 2 dl körül lehet.Ezt az adagot mindig megeszi,és még ez után reggelizik ill.vacsizik is szilárdat,de abból még nem annyit,hogy jól lakna csak attól.
2011. jan. 31. 14:48
 5/6 anonim ***** válasza:
16,5 hónapos a fiam,néha szokott kapni este tejpépet,ilyenkor 125 mili vízhez teszem a port.nem mértem még mennyi lesz belőle,szerintem olyan 150-160 körül
2011. jan. 31. 15:12
 6/6 anonim ***** válasza:
14 hónapos fiam egyszerre maximum 200 ml tejpépet eszik (ez kb 100 ml víz + ugyanannyi por), ettől nappal 3-4 órán át bírja, vacsizni is ennyit szokott, és egész éjjel alszik. Régebben megette a 300 ml-t is, de mostanság nem ér rá enni...
2011. jan. 31. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!