15-hónapos babátok hány ml tejpépet eszik meg?
Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 14:35
1/6 anonim válasza:
én nem adok neki tejpépet, mert már nem szereti. Tejbegrízt szoktam neki főzi kb. 2 dl tejből és azt általában megeszi mind, néha hagy belőle keveset. Mikor hogy.
2/6 anonim válasza:
Semennyit, amikor áttértünk a szilárd vacsira (11 hósan), már alig-alig tudtam beletuszkolni a tejpépet esténként, így gyorsan fel is adtam. Tejbegrízt még nem kapott, de már tervezem :))
3/6 anonim válasza:
Én adok néha, van hogy megeszi, van hogy nem. De soha nem méricskéltem mennyi tejpépet eszik (talán az első adagot). Talán egy avent pohárnak megfelelő porból készült tejpépet.
4/6 anonim válasza:
Kisfiam 13,5 hónapos,ő még reggel és este tejpépet eszik,pontosan azt nem tudom mennyi készen a tejpép,de azt igen,hogy 150 ml vizhez rakom.Talán 2 dl körül lehet.Ezt az adagot mindig megeszi,és még ez után reggelizik ill.vacsizik is szilárdat,de abból még nem annyit,hogy jól lakna csak attól.
5/6 anonim válasza:
16,5 hónapos a fiam,néha szokott kapni este tejpépet,ilyenkor 125 mili vízhez teszem a port.nem mértem még mennyi lesz belőle,szerintem olyan 150-160 körül
6/6 anonim válasza:
14 hónapos fiam egyszerre maximum 200 ml tejpépet eszik (ez kb 100 ml víz + ugyanannyi por), ettől nappal 3-4 órán át bírja, vacsizni is ennyit szokott, és egész éjjel alszik. Régebben megette a 300 ml-t is, de mostanság nem ér rá enni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!