Ötletek szülinapi zsúrra?
Én szerintem érdemesebb lenne délután tartani. Neked is könnyebb, hiszen ebédnél nem minden gyerek szereti ugyanazt. Ha mondjuk délután kettőtől ötig tartana a buli az pont jó.
Játékötletek:
Kartonpapírra felrajzolsz egy csacsit, kivágod, majd cérnából készítesz neki farkat. Feltűzöd a csacsit egy ilyen puhább táblára, amibe lehet gombostűt szúrni és a gyerekek kezébe adod a farkat. A feladat: bekötött szemmel feltűzni a csacsi farkát.
Papírtányérokat szétszórsz a szobában tavirózsa leveleinek mintájára.Feladat: csak azokra szabad lépni, úgy kell átmenni a szobán, hogy ne "essen a gyerek a vízbe", azaz a szőnyegre nem léphet rá. Ha rálép a szőnyegre, visszamegy az elejére. Lehet versenyezni is.
Én is inkább ebéd utánra hívnám a gyereksereget, ebéd és esetleg alvás után már mindenki kipihentebb, nem kell attól félni, hogy nyűgös lesz bármelyikük is.
Uzsonnár készíthetsz szendvics falatkákat vagy pici fasírtgolyókat is.
Játékok:
Társasjáték, képkereső, memória játékok, kifestő, puzzle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!