Hánykor egyen legközelebb 16 hónaposom ha éppen tornázni vagyunk?
bár az én lányom még csak 1 éves, így túl sok tapasztalatom nincs nagyobbakkal, de én biztos vinnék magammal valamit, de nem kifejezetten rágcsálni valót, hanem pl. kiflit, egy jóravaló péksütit, amit elmajszolhat tulajdonképpen mint egy tízórait, vagy késő reggelit. ehet akár banánt is, vagy egy joghurtot.
A napirenden is lehet változtatni, de az lehet, hogy úgy felborítaná az egész napot, hogy nem érdemes ezzel vesződni.
Mi is járunk tornára, de a legrosszabb időben, fél 4re, ami azt jelenti, hogy fél 3kor indulnunk kell, ami még bőven az alvásidőbe is becsúszik.
Én úgy csinálom, hogy dél-fél 1 közt ebéd, alvás. És amíg odaérünk, vagy egy tejszeletet vagy egy rudit eszik, hogy ne éhezzen annyira:) Fél 5kor végzünk, akkor eszik valami normálisabb kaját, általában viszek vmi üvegeset. De ő még csak 13 hós.
Bocs, hogy nem konkrétat írtam, de nálunk ilyen a rend aznap, amikor tornára viszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!