Jobban beválhat a csőrös itatópohár mint a cumisüveg?
Figyelt kérdés
Kislányom 9hós és nem nagyon akar cumisüvegből inni. Néha előfordult, hogy megitta a teáját, jobban akkor ha ő maga fogta. Sokan dicsérik a szilikoncsőrű itatópoharakat, mert az nem folyik ha leteszi, eldönti. Tényleg jók? Mert elég húzós az áruk, érdemes venni? Lehet, hogy abból szívesebben iszik majd?
Mik a tapasztalatok?
2011. jan. 31. 11:34
1/9 anonim válasza:
Én vettem kemény műanyagból csőröset, és imádja. Cumisból ő sem annyira szeret inni, mert vagy alig jön (2 luk), vagy fuldoklik (4 luk). Az új poharával játszik állandóan, és iszogat belőle, ha van benne víz, ha nincs :)). De normál pohárból is taníthatod már, az enyém abból is szívesen iszik. Ez ezért is jó, mert a csőrösből meg a cumisból nem lehet frissen facsart leveket inni, mert a rostok fennakadnak, ezért azt normál pohárból isszuk. Azt is kapott egyet játszani, és már ügyesen imitálja az ivást belőle.
2/9 anonim válasza:
A lányom szeret szilikonos csőrös pohárból inni, cumisüveget sosem fogadta el. Egy bajom van csak, hogy a MAM és az Avent is csöpög, pedig elvileg mindkettő csöpögésmentes. A Jana baby kis kupakos vízből nagyon ügyesen tud inni, ha elmegyünk itthonról, mindig olyat viszek magammal. Hetente egyszer veszek újat, egyébként meg normál rózsaszín ásványvízzel utántöltöm.
3/9 anonim válasza:
Az enyém egyáltalán nem szereti a csőröset, és tényleg csöpög az Aventes csöpögésmentes is. Ami egész jól bejött az a Jupik Aqua (ízesített víz) üvege, a kupakja cseppmentes és ha tönkremegy az üveg a kupakot át lehet tenni másra is.
4/9 anonim válasza:
Én az avent cumisüvegre vettem csőrt. Most 8 hónapos a fiam, de nem iszik belőle. Van másik csőrös pohara is, abból sem. Remélem majd megtanulja, megszereti, mert egyenlőre még nem akar belőle inni. Játszani játszik vele, ugyan.. :) Amúgy szerintem egy-két csepp elkerülhetetlen, hogy kicsöpögjön, akármelyik csepegésmentes itatópohárról is legyen szó.
5/9 anonim válasza:
Kemény csőrössel kezdtünk, azt sem tudta, mit kell vele csinálni. Aztán vettünk Nuby szilikonos csöpögésmenteset (Müllerben 1000 Ft), és ez nem folyik, nem csöpög. Csak akkor, ha odaütögeti valahová, vagy netalán ráfekszik. Ezért vettem egy Nuby szívószálas csöpögésmentes kulacsot is (szintén Müller, szintén 1000 Ft), és abból nem tudja sehogy kilocsolni az innivalót.
6/9 anonim válasza:
Pohár!!! El sem hinnétek milyen ügyesen megtanulnak pohárból inni. Én nincs felesleges kiadás.
7/9 anonim válasza:
Az én 14 hónaposom gyönyörűen iszik pohárból de állandóan szétlocsolja, hadonászik vele. Úgyhogy nem engedem neki csak úgy hogy azonnal kiveszem a kezéből ha ivott pár kortyot.
8/9 anonim válasza:
Nekünk Nuk-os csőrös poharunk van. Szereti a gyerek nagyon.
9/9 A kérdező kommentje:
Én itatom pohárból is a kislányomat, csak ahoz én is kellek, azért gondoltam erre a csőrös-re, mert ezt oda lehet adni neki és önnálóan ihat belőle amikor csak akar.
Ne értsétek félre, nem vagyok kényelmes, de a pohárból való ivás után át kell öltöznünk, pedig van előkéje, de akkor is. Egy nap 1-2-szer ok, de mondjuk 5-ször, az már nekem sok.
2011. febr. 1. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!