Lehet kapni a dm-be vagy rossmannba valami szert fogzásra, a neve véletlenül?
Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 11:29
1/6 anonim válasza:
A dm-ben lehet kapni:Dentinox fogzáskönnyítő(arra a részre kell kenni ahol jön az új fog)jó dolog csak az én fiam egy kicsit akaratos így nem nagyon nyúlkálhatok a szájába.De miután sikerült bekenni utána mindig jobb volt.
2/6 anonim válasza:
Szia, mi Dologélt használunk, növényi, nagyon finom, jó illatú, állandóan nyalogatná a babám és gyógyszertárba vettem.
3/6 anonim válasza:
DM-ben, gyógyszertárban Dentinox gél, ez lidokainos, napi 3x lehet maximum bekenni vele, pár percre csillapítja a fájdalmat.
Gyógyszertárban van még Dologél, ez homeopátiás gél, ezt bárhányszor lehet kenni egy nap. A kisfiam mindig abbahagyja a sírást ha bekenem neki, de lehet, hogy ez annak köszönhető, hogy finom az íze...
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,ezeket mi is probáltuk de sajnoas ezek nekünk nem használtak..
2011. jan. 31. 12:12
5/6 anonim válasza:
van még egy homeos bogyó. OSANIT a neve. Nekünk azt mondta a dokink, hogy akkor használjuk, ha már a dologél, a a Chaomilla sem segít. Itt Szegeden csak egyetlen gyógyszertárban lehet kapni, mert ezt csak Ausztriában lehet kapni, és ez a gyógyszertát onnan hozza be külön. Nem tudom ahol te laksz ott lehet e kapni . Fél dl vizbe kell tenni az előírt golyócskákat és azt itatni egész nap a kicsivel.
6/6 anonim válasza:
Szia. Mi is osanitot használunk. Nagyon jó. A netről rendeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!