Milyen babakekszet adhatok 6hónaposomnak ami gluténmentes?
Figyelt kérdés
2011. jan. 30. 21:18
11/12 anonim válasza:
Bocs, hogy nem válaszolok, csak egy ötlet: én botmixerrel daráltam le azt is, gyorsabb, mint reszelgetni. Keksz és gyümölcs bele a keverőtálba, a gyümölcs leve kicsit átitatta a kekszet, így puhult kicsit, és kb. 10 mp alatt össze volt turmixolva az egész pépesre. Amúgy szerintem nyugodtan adhatsz már neki gluténtartalmút, szépen fokozatosan. De ha nem akarsz még, akkor szerintem érdemes a DM-ben megnézni, emlékeim szerint van gluténmentes babakeksz és babapiskóta is.
12/12 A kérdező kommentje:
köszönöm.Tudtommal nincs a családba aki érzékeny lenne rá,úgyhogy akkor kipróbálom.Ha ő mégis érzékeny rá,azt honnan fogom észrevenni?kiütéses lesz vagy mi?Mire kell figyelnem?
2011. jan. 31. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!