8hónaposnak lehet adni pickwik gyümöcsteát?
Figyelt kérdés
2011. jan. 30. 17:40
2/13 anonim válasza:
Egy hét múlva 7 hónapos a kislányom és már egy ideje azt adom neki, a gyerekteába nincs koffein, ez nem olyan mint a rendes pickwik teák.
Nyugodtan adhatod!
3/13 anonim válasza:
4/13 A kérdező kommentje:
nem a gyerekteára gondoltam
2011. jan. 30. 17:48
5/13 A kérdező kommentje:
most néztem,nincs is már pickwik teánk,hanem sir morton van,de nincs rá írva hogy fekete tea alapú lenne.
Összetevőkbe ez van: alma darabok, hibiszkusz, étkezési savak, csipkebogyó mag, pörkölt cikória, fahéj, aromák, narancshéj.
Adhatom?
2011. jan. 30. 17:54
6/13 anonim válasza:
Akkor azt szerintem nem lehet, abba koffein van pl a kislányom a sima nesguik kakaótól is bepörög, nem is tudom mi lenne vele ha rendes teát adnék neki...
7/13 anonim válasza:
Ha azért akarod neki azt adni mert nincs másod otthon inkább kamilla teát adnék vagy köménymagból főznék, én nem merném még a sir morton-t se adni...
8/13 anonim válasza:
én is azt adtam a babámnak,de csak annyira lógattam bele a filtert,hogy éppcsak beszínezze a vizet.
9/13 A kérdező kommentje:
Akkor inkább nem adok.Köszi a válaszokat
2011. jan. 30. 18:24
10/13 anonim válasza:
Én nem adnék a 14 hónapos kisfiamnak.Vannak nagyon finom bébiteák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!