Aki tehen tejet ad a babajanak hany honapos kortol kezdte? De komolyan. Tudom h 1eves kor allat nem kene, de van aki nem birja a tapszert kifizetni barhogy is szertne.
Figyelt kérdés
2009. febr. 6. 11:39
11/14 anonim válasza:
Az előző vagyok, közben olvastam a kommentárt, hogy nem rólad van szó. Akkor a korábbi véleményem mellett jó ötletnek tartom a kamillateás higítást.
Tesóm is víz+tehéntejes keveréket evett 2 hónapos korától, semmi baja sem lett! Nekem valami akkori legolcsóbb tápszer, aminek minősége a maiakhoz nem fogható, és mindenféle allergiák - tehát egyéni érzékenységtől függ főleg, de azért nem kockáztatnék, ha talál akármilyen más megoldást.
12/14 anonim válasza:
Hát igazábol tényleg csak egy éves kor után lehetne a laktóz miatt nehogy kialakuljon nála a tejcukor érzékenység ,de a mi időnkben is adtuk nekik jóval előbb és semmi baja nem letta babáinknak,bár Én ugy gondolom h a tej sem olcsóbb mint a tápszer vannak elég jó árban már tápszerek amik a baba igényeihez normális fejlődéséhez vannak kifejlesztve ilyen pl. a humana tápszerek és olyan 800ft-os árban vannak ami egy fél éves babának jó két hétre de lehet többre is elegendő!Tehát gondolja végig az ismerősöd,és tényleg nem kell senkit lehurrogni azért mert feltesz egy kérdést!Sajnos egyre nehezebb világot élünk és sokszor az ember nem tudja mi lenne jó ugy h mindenkinek jó legyen!Ez csak egy kérdés és jó lenne ha mindenki tiszteletbe tartaná és tolerálná a másikat!Üdv:4 honapos kislány mamyja
13/14 anonim válasza:
A mi gyerekorvosunk azt mondta ha már tej akkor legyen inkább UHT , azaz a tégladobozos ultrapasztőrözött, mert így kisebb az esély az allergiára.
14/14 anonim válasza:
Nekem a nagyfiam 9 hónaposan eldopta a tápis üveget, kipróbáltam több félét, de nem itta meg és tejet kapott helyette. 2,8%-os bolti tejet felesbe, azután tisztán. Semmi baja nem lett tőle, most 9 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!