4 honapos babánál alvászavar, miért?
Nálunk ugyanez volt, csak 4,5 hónaposan. A legtöbb babánál viszont 6 hónapos korban szokott ez jelentkezni. Hogy miért? Igazából senki nem tudja rá a konkrét magyarázatot. Nagy valószínűség szerint az idegrendszer fejlődésével áll összefüggésben.
Mi végigzongoráztunk mindent:
- nem volt éhes, nem volt szomjas
- a fogai sem jöttek, hiszen majdnem 9 hónapos volt, mikor az első fogai kibújtak, szinte észrevétlenül
- nem fázott, nem volt melege
- nem az én közelségem kellett neki, mert magam mellé is vettem, és csak még jobban ordított
- nem a sötéttel volt baja, mert kapcsoltam kislámpát nála, még jobban felélénkült tőle
- nem volt pisis, nem volt kakis.
Szóval egy hétig csináltuk, hogy fél óránként felkeltünk hozzá, semmit nem aludtunk, napközben tiszta gyagya volt, mert éjjel nem pihente ki magát. Párom talált egy oldalt a neten, ahol ajánlottak egy homeós bogyót. Ez 3 nap alatt megoldotta a gondjainkat. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!