Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mik a vélemények erről a két...

Mik a vélemények erről a két sport babakocsiról?

Figyelt kérdés

Melyik a jobb? És akinek esetleg van valamelyik, mi a véleménye, tapasztalata a kocsiról?

[link]

[link]

2011. jan. 28. 20:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem tök jók! :) Egy kézzel is simán lehet tolni ôket, és jó nagy a kosaruk, lehet bele pakolni. A kis napellenzô meg külön tetszik rajtuk. :) Én ha újra vehetnék babakocsit, olyat vennék, ami az ilyen kritériumoknak megfelel. Nekünk Chippolino Omnia4 van, és ugyan nagyon nagyon szeretem, mert nagyon könnyû irányítani, és könnyû maga a kocsi is, meg picire össze lehet csukni, de nagyon hiányolom a nagy kosarat, amibe pakolhatnék.. :)
2011. jan. 28. 21:19
 2/9 anonim ***** válasza:
nekem az első van.utazáshoz használjuk ahoz tökéletes.hóba képtelenség tolni.ha szél van akkor nagyon belefuj mivel nem átforditható.amugy a lányom nagyon szereti mert jól kilát belőle.
2011. jan. 28. 22:10
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a második tetszik jobban,de biztosan azért,mert hasonlit a miénkhez nagyon! :)

Nekünk is Baby Design van,csak a mini,vagyis ez:

[link]

Teljesen megvagyok vele elégedve,könnyen irányitható,még hóban is szépen el tudtam tolni,jó nagy kosara van,én nem bántam meg,h ilyet vettünk,imádom én is és a kisfiam is! :)

2011. jan. 29. 10:06
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen a Mini is tetszik csak fájlalom hogy nincs hozzá esővédő. Utolsó válaszoló: megkérdezhetem hogy hol vetted és mennyiért?
2011. jan. 29. 19:37
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Utolsó vagyok.

A babaszafariba vettük,ott ahonnan linkeltem is neked,és mi még anno 18990ft-ért vettük,igen tény,h nincs hozzá esövédö,de én tudtam hozzá valót venni a brendonba 2000ft-ért.

Ha szeretnél vmit tudni még róla,akkor nyugodtan irj még:)

2011. jan. 29. 21:16
 6/9 A kérdező kommentje:
Milyen színű a tiétek? Nekem is kisfiam van! :) Mi a türkízkékbe és a zöldbe gondolkodunk. És valószínű a Ponyt válasszuk mert ahhoz van esővédő és így is 2000-el drágább, tehát ugyanott vagyok mintha külön vennék hozzá.
2011. jan. 29. 22:52
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Utolsó vagyok,nekünk a türkizkék-sötétkék van,a belinkelt képen a második.

Igen,ha az a babakocsi jobban tetszik akkor azt kell venni,nem néztem,h van-e a ponyhoz lábzsák,de az szerintem nagyon jó dolog,a miénkhez van. :)

2011. jan. 30. 23:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Utolsó vagyok.

Megvettétek vmelyik babakocsit?És ha igen milyen szinü mellett döntöttetek?Remélem tetszik majd a babádnak is! :)

2011. febr. 3. 08:45
 9/9 A kérdező kommentje:
Szia. Még nem vettük meg, igazából márciusba lesz 1 éves és arra fogja kapni a papájától, csak ő ránk bízta hogy mi válasszuk ki. :)A Pony mellett döntöttünk és a türkízkéket választottuk. :)
2011. febr. 3. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!