Milyen online babaszépségverseny van 2011-ben, ahol zsűri dönt, és nem szavazós?
Figyelt kérdés
2011. jan. 28. 15:52
2/6 A kérdező kommentje:
basszus nem azt kérdeztem, hogy kit érdekel!!!!!! ha nem tudsz értelmes választ adni, akkor inkább hallgass!!!!!!
2011. jan. 29. 09:47
3/6 anonim válasza:
www.angelicsweetbabies.hu
ingyenes, sok tárgynyereménnyel
mi már nyertünk nem is egyszer!
4/6 csodafarkas válasza:
"basszus nem azt kérdeztem, hogy kit érdekel!!!!!! ha nem tudsz értelmes választ adni, akkor inkább hallgass!!!!!!"
Jézusom, te főtulok! Sajnálom a gyerekedet.
5/6 anonim válasza:
:)
egyetértek:) ha idegbajos vagy, ne tegyél fel kérdéseket.
6/6 anonim válasza:
Megértem hogy pici gyerekkel vannak nehéz napok, de azért így reagálni tényleg nagyon modortalan, és meg finoman fogalmaztam...
Nem szeretem a kategóriákat, de tipikusan az a szülő lehet aki nyomja előre a gyereket tok mindegy hogy a kicsi mit szeretne vagy élvezi e egyáltalán a szepsegversenyesdit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!