Nem tudom eldönteni, hogy most szájpenész van-e a nyelvén, vagy csak a tej maradt ott. Ha kezelem azzal a borax nem tudom mivel és mégsem szájpenész akkor azzal árthatok neki?
A bórax nem ártalmas, még kozmetikumokba is teszik a bőrkímélő hatása miatt.
Előzőnek igaza van: ha lejön, akkor tej, ha nem, akkor szájpenész.
Hát én ezt cáfolnám,hogyha lejön tej,ha nem szájpenész.Kisfiamnak is azt hittem szájpenésze van,annyi volt feltünő,mig elötte a szája is olyan volt belül,utoljára csak a nyelve,volt fehér,és az sem teljesen,volt olyan része,ami normális volt.
Kiderült,mikor vittem a doktornőhőz,hogy irjon valamit,mert a borax nem szedi le,közölte ezt dörzsölgethetem akármeddig,mert ez nem az,ez a térképnyelv.
Valamikor elöjön ez a lepedékes nyelv,általában betegség elött,de például most sem látszik neki.
5-6 hónaposan jött ez elő,most 13 hónapos,más gondot nem okoz.
Nekünk is volt szájpenészünk azért írtam hogy az nem jön le!
Egyébként vidd le orvoshoz, kap rá egyszerű ecsetelőt amit úgy készítenek el a patikában ( biztos hogy jobb és olcsóbb is) és egy két nap alatt elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!