Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem tudom eldönteni, hogy...

Nem tudom eldönteni, hogy most szájpenész van-e a nyelvén, vagy csak a tej maradt ott. Ha kezelem azzal a borax nem tudom mivel és mégsem szájpenész akkor azzal árthatok neki?

Figyelt kérdés
2011. jan. 28. 11:48
 1/4 anonim ***** válasza:
benyúlsz egy kis steril gézzel és áttörlöd a száját, ha lejön akkor tej, a szájpenész ottmarad!
2011. jan. 28. 11:52
 2/4 anonim ***** válasza:

A bórax nem ártalmas, még kozmetikumokba is teszik a bőrkímélő hatása miatt.

Előzőnek igaza van: ha lejön, akkor tej, ha nem, akkor szájpenész.

2011. jan. 28. 12:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát én ezt cáfolnám,hogyha lejön tej,ha nem szájpenész.Kisfiamnak is azt hittem szájpenésze van,annyi volt feltünő,mig elötte a szája is olyan volt belül,utoljára csak a nyelve,volt fehér,és az sem teljesen,volt olyan része,ami normális volt.

Kiderült,mikor vittem a doktornőhőz,hogy irjon valamit,mert a borax nem szedi le,közölte ezt dörzsölgethetem akármeddig,mert ez nem az,ez a térképnyelv.

Valamikor elöjön ez a lepedékes nyelv,általában betegség elött,de például most sem látszik neki.

5-6 hónaposan jött ez elő,most 13 hónapos,más gondot nem okoz.

2011. jan. 28. 12:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekünk is volt szájpenészünk azért írtam hogy az nem jön le!

Egyébként vidd le orvoshoz, kap rá egyszerű ecsetelőt amit úgy készítenek el a patikában ( biztos hogy jobb és olcsóbb is) és egy két nap alatt elmúlik.

2011. jan. 28. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!