15 hós kisfiam felkarján, egész a felsőteste oldaláig apró kiütések jöttek? Mi lehet ez?
Kb egy hete ilyen, és csak a jobb oldala. Most az összes body-t kimostam, átöblítettem. Lehet hogy a mosószer-öblítő cseréje okozott kiütést?
Tojást is kapott, de csak felet.
Úgy olvastam, hogy ez az érdesség az ekcémára jellemző, bár az meg általában pirosas körvonalú foltokban szokott jelentkezni.
Passz, szerintem vidd el dokihoz.
Szia ugyan ez a helyzet nálunk is 22 hónapos a kicsim. Pici apró hólyagok és csak az egyik oldalt és csak a felkarján de tegnap már az alkarján is volt. Én elvittem dokihoz akinek fogalma sincs hogy mi ez és nem is tulajdonít neki jelentőséget. Én adtam neki vagy 3 napig a Fenistil cseppet, de semmi, ugyan olyan még mindig. Olyan mintha ki is lenne ott a bőre száradva.
Ha te elviszed dokihoz majd írd már meg légyszi, hogy nektek mit mondott.
A férjem azt mondta, hogy neki egyszer ilyen a csokitól jött ki ugyan ilyen. Igaz, hogy kapott a lányom vaníliás karikát mikor kijött rajta ez a valami, de azóta nem evett abszolút csokit mégse múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!