Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 16 hónapos kislányom folyton...

16 hónapos kislányom folyton csíp, harap. Ez jellemző a korosztályára?

Figyelt kérdés
16 hónapos kislányom gyakran harap, csíp. Már mindent kipróbáltam: elmondani neki, szomorú arcot vágni, sírni, de egyik sem használ. Ez jellemző ebben a korban? Nagyon el vagyok keseredve. Egyébként aranyos kislány, sokat foglalkozom vele, de ha egy picit nem figyelek rá rögtön csíp. :(
2011. jan. 27. 16:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Drasztikus, és sokan fognak csúnyát gondolni, de használ: Csípd kicsit vissza, azért fájjon neki. Persze nem lehet mindig, mert akkor a gyerek azt gondolja, ha anyának lehet, akkor ez megengedett viselkedés, de talán elég egyszer-kétszer, jól meglepődik, talán sír is, de szerintem használ. Bocs.
2011. jan. 27. 16:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire korosztály függő, de az én 11,5 hónapos fiam is ezt csinálja pár napja. Mászik oda hozzám, és ha állok, csak a nadrágomba tud kapaszkodni, és már húzza is a fogaival. De a saját ruhái ujját is húzza a fogaival. Ha felveszem, már tátja a száját, és harap ahol tud...
2011. jan. 27. 16:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Én örülnék, ha csak csípne :(

Az enyém rugdos, fejbe, torkon ha látja hol talál el úgy, hogy jobban fáj akkor később arrafelé jobban rúg :(

Én is mindent próbáltam, de apuka is csak kiröhög és még biztatja is, hogy na rúgd meg apukát, tedd a praclidat ide (torka közelébe, vállára)...na ja de én jóval kisebb vagyok nála :(

2011. jan. 27. 16:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Bocs az OFF-ért

16:59

Ezt nem szabad hagyni, egy gyereknek tudnia kell, hogy az életben vannak korlátok!!!!!Ütni, bántani senkit nem szabad, a szülőket meg pláne!!!

A férjed hibázik, beszélj vele, ezért sarokba kell állítani, másfél éves kortól már érti, szuperdadus módszerrel azonnal!!!!

Ha most ráhagyjátok, megkeserítitek az életét!

2011. jan. 27. 17:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem most 16 hónapos a fiam, volt neki is egy ilyen korszaka, olyan 1 éves kora körül. Mostanában a hajhúzás lett nála a divat megint, de 1 hét alatt arról is leszokott. Ahogy az első írta, visszahúztam az ő haját, persze nem olyan erősen. Meglepődött, de nem sírt, elmondtam neki, hogy ahogy neki fáj, úgy fáj anyának-apának is. Megértette. :D
2011. jan. 27. 18:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Az én 16 hósom is csíp és húzza a hajam, azt hiszi h jó móka. Én nem csípem vissza, hanem megfogom a kezét és megkérem h simogasson meg mert az jobban esik. Remélem rájön, h ez tényleg nem jó, persze mindig elmondom neki h ez fáj.
2011. jan. 28. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!