Vett valaki mostanában 4-es Libero Megapackot? Gumis már a dereka? Vagy még mindig ki lehet fogni a "selejteset"?
Szerintem gumis lesz a dereka továbbra is. Ezt azért gondolom, mert aki gumi nélkülit vett, és elküldött 1 hibás pelust a gyártási számmal együtt a Libero címére, az kapott egy csomag gumis derekú pelust ingyen.
De ha írsz nekik, biztos megírják a kérdéseidre a választ.
Nekem eddig mindig válaszoltak!
Igen, én is kaptam gumis derekú megapackot, miután beküldtem nekik a mintát; de ha nem jelöli a csomagolása, hogy gumis, akkor nincs alapja a reklamációnak. :S
Írtam nekik, de eddig még nem válaszoltak. Te hol írtál, és mennyi idő múlva írtak vissza? Én a honlapjukon írtam nekik kb. két hete.
Ezt írtam én:
Azt szeretném kérdezni, hogy a 4-es pelenka már eleve gumi nélküli (hátul a derék résznél), vagy csak még mindig a hibás széria található a boltok polcain?
Ha elvileg gumis lenne, akkor küldhetem cserére a nem gumis csomagot?
Előre is köszönöm a választ!
1-2 nap múlva jött a válasz:
Köszönjük szépen levelét. Átmenetileg (néhány hétre) a Libero Mega maxi (84 db-os .) kiszerelés átkerült egy másik gyártósorra. A termék minden specifikációjában megegyezik a korábbi verzióval, de sajnos derék gumirozással nem rendelkezik. A terméken a termék változtatást feltüntettük. A problémát már orvosoltuk.
Ezúton is elnézését kérjük!
Tekintve, hogy nagyon fontosnak tartjuk a fogyasztói észrevételeket, és fogyasztóink elégedettségét természetesen kicseréljük a terméket.
A reklamáció kivizsgálásához ill a kompenzáció küldéséhez szeretnénk a levelében említett pelenkát megvizsgálni nagy segítség lenne ha tudna küldeni a levelében említett pelenkából (egy darabot) ill. a csomagolás oldalán található gyártási számot . A terméket ez alapján tudjuk kicserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!