Mit kapnak ma ebedre a babak? Recept otletek jol jonnenek:-)
Figyelt kérdés
Kislanyom 10 honapos,mar sokszor hull el a hajam hogy mit fozzek,hogy nekunk is es neki is jo legyen.Valaszokat elore is koszonom.2011. jan. 27. 09:51
1/5 anonim válasza:
Nálunk ma spenót lesz krumplival és csirke mellel!:) Tegnap tökfőzelék volt.Holnap meg sajtos tészta lesz!:)
2/5 anonim válasza:
Igaz, a fiam holnap mar 1 eves, de mi zoldbabfozeleket eszunk, porkolttel. A tied is ehet ilyet, csak tejfol helyett joghurtot tennek a fozelekbe. A porkolt helyett lehet sima fott husi.
3/5 anonim válasza:
Szerintem nem kell túlaggódni, nem baj, ha a 10 hónapos nem azt eszi, amit ti. Neki még ajánlott külön főzni, úgy értem, hogy ha pl. körömpörköltet kívántok, akkor legyen, neki pedig feldobsz 2 krumplit, 2 szál répát és bele keversz egy tojássárgáját vagy sajtot. :)
4/5 anonim válasza:
Tegnap finomfőzeléket csináltam, magunknak is: borsó, répa, karfiol, karalábé (lehet, hogy 10 hónaposan még nem adtam karfiolt, már nem emlékszem, olyan régen volt már.... 14 hónaposa a fiam) Csak azt akartam ezzel, hogy így is külön szedtem, mert a mienket tejjel csinálom, az övét meg rizstejjel. Nekünk virsli volt benne, neki főztem kis darab csirkemellfilét. (nem olyan virsli volt itthon, amit szívesen adok neki)
Ma még nincs kajánk, párom a főzeléket vitte, magamnak azt hiszem bedobok pár mélyhűtött szilvásgombócot, a fiamnak sütöttem céklát, főzők hozzá pár csicsókát, a tegnapi lefagyasztott húspüréből is kap bele. Kb. ennyi. Holnapra meg még kitalálok valamit, azt este megcsinálom.
5/5 anonim válasza:
Tejfölös-babérleveles csibepaprikás lesz orsótésztával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!