Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen cumit fogad el a...

Milyen cumit fogad el a babád? Vagy mi a "közkedvelt" babák körében?

Figyelt kérdés

avent és nuk van neki, de egyiket sem szereti. milyet vegyek neki, amit esetleg elfogadna? játszócumira gondolok.

hallottam a cseresznyéről, annak más a formája, mint a többié?

2011. jan. 27. 09:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Eleinte volt Aventes azt nem szerette.Aztán a Dm-be vettem a Bababónusz kuponon Mam cumit s az lett a kedvenc.Ha éppen eltünteti,akkor elfogadja az Aventosat is,de az nem tartozik a kedvencei közé.

13 hónapos

2011. jan. 27. 10:02
 12/18 anonim ***** válasza:
Csak a Mam,és azért adtam,hogy ne a mellemet rágja egész nap.
2011. jan. 27. 10:21
 13/18 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

én is azért szeretném cumira szoktatni, mert a cici a cumi jelenleg, főleg éjjel. egy próbát megérne, hogy mindketten jobban aludjunk! mamhoz nekem is van kupon, ma ki is váltom, és egy hagyományosat is beszerzek, aztán meglátjuk.

2011. jan. 27. 10:34
 14/18 anonim ***** válasza:
Az én 10,5hónapos kislányomnak mindegy. Van neki nuk,mam és babylovos cumija is,szilikon és latex. Bármelyikkel el van,elég sűrűn cserélgetjük,mert nagyon rászokott hogy dobálja és eldugdossa őket. Persze soha nem találom.
2011. jan. 27. 12:28
 15/18 anonim ***** válasza:

Nálunk is a MAM-os cumi jön be a szilinkon és világitós :)!

Jaa és csak a zöld mert a kisfiam más szinűt nem hajlandó elfogadni!

2011. jan. 27. 12:41
 16/18 anonim ***** válasza:
Cseresznye cumit.
2011. jan. 27. 14:24
 17/18 anonim ***** válasza:

Chiccos fogszabályzóst vettem neki mikor megszületett. Imádta. Nekem csak egy bajom volt vele, amire menetközben jöttem rá: nem volt rajta olyan akasztóka, amivel a ruhájához tudtam volna rögzíteni. Így állandóan elhagyta, és kereshettem. Mindig kellett pótcumi, akárhova mentünk.

És nem is tudta jó sokáig átszoktatni másik fajtára. Utánna Babay Nova-sat vettem neki. Ugyanaz a formája mint a Chiccosnak, csak akasztós, és olcsóbb.

2011. jan. 27. 14:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Nuk cumit használunk, abból is a kisebb fajtát. A nagyobb nem jött be, nem szerette.
2011. jan. 27. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!