Milyen cumit fogad el a babád? Vagy mi a "közkedvelt" babák körében?
avent és nuk van neki, de egyiket sem szereti. milyet vegyek neki, amit esetleg elfogadna? játszócumira gondolok.
hallottam a cseresznyéről, annak más a formája, mint a többié?
Eleinte volt Aventes azt nem szerette.Aztán a Dm-be vettem a Bababónusz kuponon Mam cumit s az lett a kedvenc.Ha éppen eltünteti,akkor elfogadja az Aventosat is,de az nem tartozik a kedvencei közé.
13 hónapos
köszi a válaszokat!
én is azért szeretném cumira szoktatni, mert a cici a cumi jelenleg, főleg éjjel. egy próbát megérne, hogy mindketten jobban aludjunk! mamhoz nekem is van kupon, ma ki is váltom, és egy hagyományosat is beszerzek, aztán meglátjuk.
Nálunk is a MAM-os cumi jön be a szilinkon és világitós :)!
Jaa és csak a zöld mert a kisfiam más szinűt nem hajlandó elfogadni!
Chiccos fogszabályzóst vettem neki mikor megszületett. Imádta. Nekem csak egy bajom volt vele, amire menetközben jöttem rá: nem volt rajta olyan akasztóka, amivel a ruhájához tudtam volna rögzíteni. Így állandóan elhagyta, és kereshettem. Mindig kellett pótcumi, akárhova mentünk.
És nem is tudta jó sokáig átszoktatni másik fajtára. Utánna Babay Nova-sat vettem neki. Ugyanaz a formája mint a Chiccosnak, csak akasztós, és olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!