Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hónapos babának mág lehet...

7 hónapos babának mág lehet 1-es tápszert adni, vagy az csak 6 hónapig jó? És a dokival érdemes feliratni, vagy vegyek? (Tesco, Rossmann)

Figyelt kérdés
2009. febr. 5. 13:47
 1/4 anonim ***** válasza:
nyugodtan felirathatsz, ha még a doki megteszi. Nekme nem irt fel 6hó után. Egyébként mi is hipermarketekben vettünk, BEBÁt mert azt ette előtte is. Mindegyiknek van "folytatása" idősebb babáknak, ha nem ir fel a doki, vedd a következőt!
2009. febr. 5. 13:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Azért nem érdemes 1-est adni,mert az összetétele a kisebb babáknak való.Ezért van a 2-es,ami 6+ hós kortól való.
2009. febr. 5. 14:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Én még mindig az 1-est adom neki,mert az orvos 1-éves korig felírja/humana baby fit/.Szerintem ha az orvos nálatok még kiírja az 1-est akkor nyugodtan adhatod neki úgysem csak azt eszi már gondolom.Meg nekem az ára sem mindegy az 1-es nincs 1000ft/db,míg a 2-es 2200 körül van.

10-hónapos kisfiú anyukája.

2009. febr. 5. 18:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Mi is most váltottunk 2-es tápszerre, amiután elmúltak az ikreim félévesek, már nem írják fel nekik. Nekünk sem mindegy, mert az 1-es tápszer receptre 900Ft-ba került, a kettes meg akcióban 1800Ft, és súlyra sincs akkora, mint az 1-es.

Sajnos, de ez a helyzet.

2009. febr. 5. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!