Éjszakára ki milyen pelust használ?
Mi 5-ös Huggies-t használunk, bár a fiam még csak 12 kg.
Nálunk akkor volt ilyen kipisilős gond (szintén majd' minden reggelre), amikor kinőttük az előző méretet (pedig súlyhatár szerint még most is jó a 4-es Libero).
Mi is sokat kipróbáltunk már. A Pampers Premium Care bírta a legkevesebb ideig. Nagyon vékony. 3 óra alatt simán tocsogott a pisiben a gyerek. :S A Huggies is elég tré pedig sokan dicsérik. A Libero sem bírta a kiképzést, ráadásul véresre is marta a gyerek popsiját úgyhogy utoljára vettem olyat. A DM-es tényleg nem rossz, de nekünk az is átázott.
A legolcsóbb tescosat veszem és 2-t adok rá éjszakára így nem ázik át. Minek vegyem a méreg drága pelenkákat ha mind átázik?
Pampers active-fit pelust hasznalok ejjel es nappalra is.
De igazabol mind1 csak pampers legyen.
Vettunk a rossmannban vagya dm-ben mar nem is emlekszeb bugyi pelenkat ami rozsaszin en kicsi pononis volt es imadtam :)
Nem értem a válaszadót, aki kettö??? pelust rak rá.. hogyan?
nekem 6,5 honapos a fiam, sokat iszik és szopizik, nappalra most huggis ( de többet nem veszek mert kimarja néha a tépözár a börét), éjjel re 4-es méertü pampers, már 8500 gr a fiam. a tescos rossz volt és a pennys pelus is. miota nem sokat kakil, inkább keveebbszer de keményebbet azota reggelre nagyritkán ázik csak át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!