Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a különbség a Milumil 2...

Mi a különbség a Milumil 2 Immunofortis és a Milumil 2 Immunofortis Jó Éjszakát tápszer között? Melyiket adjam?

Figyelt kérdés

A napi étrend:

reggel 7-8: Anyatej

11-12: Anyatej+gyümölcs

14-15: Főzelék

17-18: Anyatej

21-22: Tejpép/Rizspép+anyatej.

Melyik helyére tegyek be gyümölcsöt/főzeléket? És ha az utolsó kaját lecserélem csak tápszerre, akkor anyatejet ne is adjak neki előtte? Ezzel elveszne az altató szopi:(

A védőnő szerint ugyanis el kellene hagynunk a pépet, mert nagyon dagi a fiam. 7 hósés 10 kg felett van...

2011. jan. 26. 13:20
 1/3 anonim ***** válasza:
A jó éjszakát tápszerek általában sűrűbbek mint a többi. De ha van tejed miért akarsz neki tápszert adni? Szerintem az uzsi is gyümölcs legyen és vacsorára mehet az altató szopi. Vagy azzal nem bírja ki az éjszakát? A tápszerben kb ugyanannyi az energia tartalma mint a tejpépnek, úgyhogy a kettőt összecserélni nincs értelme.
2011. jan. 26. 13:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Estére nagyon kevés a tejem, ezért kell egyrészt kiegészítenem, mert nem lenne elég, másrészt azért hagyok ki olyan sok időt a déli és az esti szopás között, mert akkor legalább összegyűlik valami...:( 17-18 óra között pedig rosszul írtam, mert ott már 200 ml tápszert kap sajnos.
2011. jan. 27. 09:05
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A jó éjszakát tápszerek sűrűbbek, amúgy sok különbség nincs. Amúgy meg nem értek egyet az első válaszolóval. A tápszer és a tejpép nem ugyanannyi energia szempontjából. Ha ez így lenne, akkor az össze tápszeres baba gömbőc lenne, pedig nagyon nem így van.

A 17-18-as etetésre adj szerintem főzit, vagy gyümit, és este mehet a tápszer.

2011. jan. 28. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!