Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy mossam 10 hónapos fiam...

Hogy mossam 10 hónapos fiam fogát?

Figyelt kérdés
A kezébe adom a babylove fogkefét, ami úgy néz ki, mint egy buzogány és ő azt rágcsálja fürdés közben. A száját nem nyitja ki nekem és nyilván még pici hozzá, hogy a fogait tartsa nekem mosásra.
2011. jan. 26. 12:22
 1/6 anonim ***** válasza:
10 hónapos a kislányom(második). Én ráteszem a fogkefére az elmex krémet(keveset) Felhúzom, vagy lehajtom a kicsi száját, és az ínytől a fog éle felé határozottan seprem. Közben nyalja, meg hajtja hátra a fejét, próbálja megharapni, de ez még csak 4 fog, hamar túl lehet lenni rajta, és jobban hozzá is szokik, mire annyi foga lesz, hogy tartania kell, már tudni fogja.
2011. jan. 26. 12:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Megint én vagyok, szóval amikor a fogkefét rakod a szájába, ki fogja nyitni! Mindegyikőjük kinyitja, ha kalamolsz a szájában, mert próbál rágni, ráadásul a fogkrém íze is stimulálja!
2011. jan. 26. 12:34
 3/6 mendy1025 ***** válasza:
Nekünk újjra húzhatós fogkefénk van már az elejétől kezdve,és én mosom a fogát:) szereti nagyon:)
2011. jan. 26. 12:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha foga van, már ne a buzogányost használt szerintem, hanem a szilikonsörtéset. Én csináltam neki olyan 1 éves korától. Gyorsan 1-2 húzás függőlegesen, hogy lejöjjön a lepedék. Most már a 3.-at használjuk. Nehéz, mert ráharap. Gyorsan megmosom, ameyire tudom, utána ő kéri. Hagyom, ne utálja meg a fogmosást. 5 perc után, ha elveszem, ordít, mert vagy fél órát rágcsálná szíve szerint.
2011. jan. 26. 13:45
 5/6 anonim ***** válasza:
használd. A buzogányos az ínymasszírozó.
2011. jan. 26. 13:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi!! Megpróbálom akkor a másikkal ma este.
2011. jan. 26. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!