Próbáltátok már a Gastrotuss Baby nevű szirupot, ami kisbabának való refluxra?
Figyelt kérdés
Érdekelnének a tapasztalatok. Tegnap kaptunk egy mintát a gyerekorvosunktól. Azt mondta, hogy van benne nyugtató is, ami miatt kicsit félek a használatától. A leírásában pedig az szerepel, hogy minden szopi után kell kapnia a babának.
Írjatok légyszi!
2011. jan. 26. 11:52
1/6 anonim válasza:
Szia, mi ezt szedjük már több mint egy hete. Egyáltalán nem vettem észre hogy nyugodtabb lenne tőle... De az összetevők között sem találtam nyugatató hatásút.
Igen, minden szopi után kell neki adni 2,5-3 ml.
Majd írj hogy nálatok van-e javulás! (Nálunk sajnos semmi, de nekem nagyon refluxos sajnos.)
Minden jót!
B.
2/6 anonim válasza:
Szia, nincs benne nyugtato! ha emiatt voltak aggalyaid, akkor alaptalanok. Ha a baba minden etkezes utan bukik, akkor nyugodtan akar minden alkalommal lehet neki adni.
3/6 anonim válasza:
Mi január közepe óta használjuk. a mintaanyag, mintha jobb lett volna, mint a nagy üveg. :) De tény, hogy sokkal kevesebbet hányt utána, az ízét imádja. Nagyon szépen hízásnak is indult, hogy emiatt, vagy a sinlac miatt azt nem tudom. :) Az utóbbi pár napban viszont sajnos újra sokat hány, nem értem miért, pedig már mivel 5 kiló felett vagyunk már 5ml-t kap. Az viszont hatalmas siker, hogy mióta használjuk, nem savas ami visszajön!!!!, nem marja a torkát, és már a hangja sem olyan rekedt.
4/6 anonim válasza:
SZIASZTOK.ÉN NEM AJÁNLOM SENKINEK MA PROBÁLTAM ÉS A KÉT HONAPOS KISLÁNYOM MAJDNEM MEGFULADT TÖLE ANNYIRA SÜRÜ.PEDIG RÉSZLETEKBEN ADTAM BE NEKI A 2.5 ML AMENNYIT KELL.NEMTUDJA VALAKI LEHET HIGITANI VIZEL ESETLEG IRJATOK HA VALAKI TUDJA KÖSZI.
5/6 anonim válasza:
Sziasztok, nekünk bevált a Gastrotuss. Ikreim vannak 3 hónaposak, mindkettő sokat bukott. A szirupot érdemes használat előtt jól felrázni és az adagolókanállal beadni. Nekünk semmi gondot nem okoz a bevétel, és megszüntek a bukások. :-)
6/6 anonim válasza:
Én is adom a babámnak, nekünk is nagyon bevált, most 3 hónapos, semmi baja tőle, szerintem sem tartalmaz nyugtatót, és imádja az izét, szinte üvölt amikor elfogy a kanálról. De nem azért kapja mert szereti, hanem mert így nem jön vissza egy csepp kaja sem neki, azelőtt meg....rengeteget vissza bukott! Még a teából is nagyon sok visszajött, most meg semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!