Jobb oldalt kiálló bordaív okozhat gondot? Elnőheti?
Ugyan már! Na de ezt hagyjuk is Anyós mit is mondogathatna! :S
Az enyémet nem tudom de megkérdem neked! A kislányomé biztos csak az egyik ráadásul a bal neki nem is a jobb oldali. Mutattam a védőnőnek, és a doktornő is nézte mikor vizsgálatokon voltunk de soha nem mondott semmit rá.
Szerintem nem kell aggódni, ha nem fáj neki de azt már biztos észre vetted volna.
Egyébként szerintem ha nem is növi ki baj akkor sem lesz belőle, csak egy kis szépség hiba én ebből nem csináltam nagy ügyet nálunk...
Kedves utolsó! Kamaszkorodban sem zavart ez?
A dokinénink mindig terel, mindig megkérdezi hogy rendesen adtuk-e a Vigantolt, de válaszolni sosem válaszol. Szerintem ő sem tudja mi várható. De az itteni válaszokból úgy látom hogy akár el is nőhető, ha szerencsénk van. Amúgy meg tudom, hogy ez legyen a legnagyobb baja! :)
26 éves vagyok.Szintén kiáll nekem is egy picit.De soha senki nem kérdezte,hogy mi ez.Szinte észrevehetetlen.Ha nagyon nézem a tükörben csak akkor látom.Fiatalabb koromban jobban látszott,de semmiben nem gátolt,évekig sportoltam és azzal sem volt gond.
15 hós kislány anyukája
Szia!Én vagyok a kedves utolsó!:)
Igazából nem zavart soha.Ortopéd orvos is látta, de nem csinált vele semmit.Csak annyit mondott rá hogy mivel gerincferdülésem van, a bordák által alkotott "kosár" eldeformálódott.Ha nagyon aggódsz elviheted ortopédiára, de nem igen tudnak vele mit csinálni.Lehet hogy a te babádnak is van egy kis gerincferdülése...De ez kb minden második embernek van.Csak nem mindenki tud róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!