Fogzás miatti nem alvás meddig tart? Még nagyon az elején vagyunk.
Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 20:50
1/6 anonim válasza:
ha áttöri íz ínyét, akkor már jobb lesz. Szorozva 20-al.
2/6 anonim válasza:
mi aug óta nem alszunk normálisan nem tudom h fog miatt, v mi miatt, még sehol semmi 7 hós múlt :S már hozzászoktam...
3/6 anonim válasza:
szia!
mi több, mint négy hónapja éjszakázunk a foga miatt (4-6 ébredés/éj )de a végét bizony nem látom. 4 fogunk van eddig.
és én nem tudom megszokni...
reméljük nálatok nem lesz ilyen hosszú!
4/6 anonim válasza:
Én a tartós 4 ébredés / éjnél besokaltam és vettünk egy borostyánláncot. Csak nappal van rajta, de már másnap hatásos volt, vagy éppen akkor történt csoda és már nem ébredt csak max 2X.
5/6 anonim válasza:
Az én babám tökéletes alvó volt!Míg ki nem jött az első foga! Ez 7-8 hós korában volt!Azóta kint van a 16.már most 17 hós! Szóval neki míg ki nem jött ez a 16 fog addig nagyon rosszul aludt:(!Most elvileg nyugi van mert az utsó hátsó 4 fog később jön! Mióta megvan a 16.fog jól alszik:)!KOPKOPKOP
6/6 anonim válasza:
Szia.Az én kislányom 7 hós és bizony a jó alvó babámmal 2 napja elkezdtük az éjszakázást.:(Eddig 2 foga jött ki 1,5 héten belül.Hőemelkedése is van és este csak nyöszörög meg felsír.Annyira sajnálom.:(Szegényeknek biztos nagyon rossz és ők nem tehetnek erről.Hozzá kell szokni,hogy most ilyen időszak fog következni,tudom,hogy nehéz,de ezen is túlleszünk.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!