Milyen sportbabakocsit ajánlanátok?
Jelenleg van a multifunkciós babakocsink, amit már nem akarok ültetve is használni, meg egy ilyen, de nem szeretem [link]
Egy kisebb, könnyű, jól irányítható, budapesti terepre használható babakocsi kellene. (BKV-zásra is alkalmas.)
Nagyon köszöm a tippeket!
Sokféle van ami megfelelő lehet, amit én figyelembe vennék az, hogy a tolókar ne 2 szarvú legyen, mert ez elnyekkenhet egy idő után. A másik a dönthetőség,a kicsinek ne ülve kelljen aludni. Meg persze könnyű legyen.
Egy példa, 3 vagy 4 kerekű változatban : Espiro Magic.
/ Nem a 2 szarvú változat! /
Nekem espiro vector 4 kocsim van, ezért ajánlom ezt a márkát,nagyon szeretem, népszerű , egyre többet látok az utcán.
Ugyenebben a helyzetben vagyunk/leszünk, csak a fiam 14 hónapos. Mi is kihúzzuk a telet a mostaniban (lábzsák, egyben van, meleg stb) de mi már megvettük a sportot tavaszra.
A fentiek közül én is a hauckot néztem ki. Voltunk a Brendonban, és mindegyikbe belepróbáltuk a fiam, plusz a párom össze is csukta, hogy mekkora, befér e a kocsiban.
Nekem szempont volt az egybe tolókar, az esernyők szóba sem jöttek.
A hauck-ot végül elvetettük egyből, mert nagyon kicsinek tűnt, a kerekei is, egy játszótérre nem tudom, hogy hogy mentünk volna be vele, és a fiam valahogy alacsonyan ült benne nagyon.
Végül ezt vettük:
Nem ilyen piros, hanem sötétbordó igazából. A bézs színű tettszett, de csak a kiállított darab volt, azt nem lehetett elhozni mert hibás is volt.
Fura, hogy elöl van nagy kereke, mert a mostaninak hátul van. Kicsire összecsukható. És megtetszett a tolókarján a pohártartó, mert nyáron futkosni, játszótérre jó lesz oda beletenni a vizet, stb.-t. Keskeny kocsi, könnyű tolni. Már két nap kipróbáltuk, amikor olyan tavaszias idő volt. Ráadásul overál nélkül még kényelmesebb lesz.... Szóval mi ezt választottuk.
Szia!Én vasárnap vettem a brendonban,még a héten akciós ezt a hauck babakocsit. [link]
Kipróbáltam tegnap a másikhoz képest egy álom.Könnyü tolni,a súlya is gyerekkel együtt is felviszem a lépcsőn könnyedén.
Csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!