Baj ha 11 honapos kisfiam meg csak neha integet papat nem tapsikol es nem megy meg?
Kicsit aggaszt pedig minden nap mutatjuk neki de egyszeruen nem erdekli. Neha mikor o ugy gondolja elkezd integetni jatszas kozben:(
Amugy ugyes baba csak kicsit lustacska:)
Mondani mondja hogy aja, apa, mama, papa, nem, de, erem, es ennyi...ilyen korban tobbet kellene mar?
Erdekelne mas babak tudasa is:)
Szia!
Nekem 1 hét múlva lesz 11 hós a kisfiam.
Tapsolni nem tud, mert amikor próbáljuk, ökölbe szorítja a kezeit. Ha más kezéhet csattogtatja a sajátját, úgy "tapsol".
Integetni szintén nem integet, befeszíti a kezét közben, így gyakorolni sem tudjuk vele:(
Mondani csak a saját nyelvén mond dolgokat, de inkább halandzsázik:)
Amúgy nagyon eleven, mászik mint a rakéta, feláll, lépked, pakol, nyitogat, szerel... Szóval sokmindent csinál, csak épp nem integet, nem tapsizik.
Anyu óvónő, de megnyugtatott, hogy a fiúk később csinálnak szinte mindent...és különben is minden gyerek más és más.
Koszonom a valaszokat!
Utolso hozzaszolonak koszonom a leirtakat mert megnyugtattal, szinte hasonloan ugyeskedik az en kis fiam is.:)
Utolsonak uzenem hogy nem akartam megbantani a fiuk lustabb jelzovel csak anyukam is mondta hogy az ocsi nagyon kis lusti volt es persze most a kisfiam es en csak ebbol kovetkeztettem:) persze gyerek fuggo! De nalunk ugy tunik igaz!:)
Jo babazast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!