Minden szoptatós anyuka megvárja amíg magától elválasztódik a babája vagy tervezi valamikorra az elválasztást?
Erről beszéltem!
vannak olyan hátterek,okok,melyek megérthetők!
Szia!
Én mindig azért imádkoztam,h legalább 1 éves koráig szopizzon,mikor betöltötte az 1 évet,akkor azt mondtam,h 2 éves koráig bőven belefér,akkor talán elgondolkodom a leválasztáson,de nem kellet,mert 15 hónaposan leválasztotta magát,ami eleinte nekem nagyon rossz volt.Annyi vigasztalás maradt még nekem,h csak az ölemben volt hajlandó meginni a tejecskét kb. 2 hónapig,de mostmár teljesen önállósította magát,egyedül issza,igaz,azért odabújik anyához és ez olyan jó.Mindenkinek sok-sok szopiztatást kívánok,ezt nem lehet semmivel sem helyettesíteni.
Szerintem meg gusztustalan, amikor már egy beszélni, járni stb. tudó gyerek lóg az anyja mellén. Egyik percben a csipszes zakcsóval rohangál, a másikban meg az anyja mellén csüng, mert állítólag ez milyen jó. Kinek? A gyereknek a tejre már nincs szüksége, ez csak megszokás és általában az anyuka jobban ragaszkodik hozzá, mint a gyerek. 1 éves kora után már teljesen felesleges és szerintem gáz szoptatni.
Anyatejet persze olcsóbb a gyereknek adni, mint megvenni egy joghurtot és sorolhatnám.
Ha nem választotta volna el a babám magát 10 hónaposan, legkésőbb egy éves korában ezt úgyis megtettem volna.
Sok okos még akkor is szoptat 2-3 éves gyereket, amikor az szétharapdálja a mellét, az ilyen meg meg is érdemli.
És egy anya nem attól jó anya, hogy meddig szoptatja a gyerekét.
Lehet lepontozni kedves szoptatás fanatikusok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!