Szerintetek is normális, hogy egy 15 hós babának még nincs egyetlen foga sem?
Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 12:36
1/10 anonim válasza:
az én kisfiam 14honapos és 4foga van.és nem is látszik hogy jönni akarna?
mit mondott a védőnő vagy a gyerekorvos vagy nem kérdeztél még rá?
2/10 A kérdező kommentje:
Egyik ismerősömmel találkoztam délelőtt, két hét különbséggel szültünk. Az én lányomnak már 16 foga van, az ő babájának egy sem. A dokija azt mondta normális. Nem akartam okoskodni, mert nem tudtam a pontos választ, meddig normális ez. Én már lehet, elvittem volna őt minimum egy fogorvoshoz.
2011. jan. 24. 12:45
3/10 anonim válasza:
Mit mond az orvosa? Gondoltatok már csontosodási problémákra? Járjatok utána, szerintem!
4/10 anonim válasza:
én is kérdeztem a gyerekorvost, mert 14 hónaposan nem volt még foga, azt mondta, 2 éves korig kell az elsőnek kibújnia. Megnyugodtam, 15 hónapos volt, amikor az első kibújt, 2 évesen 16 foga volt. Behozta a lemaradást. Legalább sűrítve kaptuk az éjjeli nem alvásokat.
5/10 anonim válasza:
Normális. Unokatestvérem másfél éves volt, mikor kibújt az első foga.
Ugyanolyan érdekes eset a késői fogzás, mint a foggal való születés. Mindkét esetre van pedig példa!
Az én kisfiamnak majdnem 1 évesen bújt ki az első foga.
6/10 anonim válasza:
Kisfiam 1 eves es csak felig vant kint alul az elso ket foga. Viszont most 6!!! bujik neki egyszerre. Felul 4 es alul meg ketto. Legalabb egyszerre letudunk tobbet nem egyessegel vagy kettesevel. :) Szerencsere nem viseli meg nagyon ejszaka sem ebred. A felso 4 mar attorte az inyet az also ketto most van nagyon beduzzadva, holnap/holnaputan remelem mar attori ez is neki.
7/10 anonim válasza:
én 14 hósomnak is csak 3 foga van.
úgy tudom 2 éves korban ha még nincs fog felvágják a baba ínyét :S
8/10 anonim válasza:
ma 13:14 vagyok, mármint kisgyerek ínyét ;)
9/10 anonim válasza:
Normális.14 hónapos lányomnak csak 2 foga van.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat. Örülök, hogy nem mondtam semmit szegényeknek, csak rájuk ijesztettem volna! Szép napot nektek!
2011. jan. 25. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!