Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adott valaki Nutriton nevü...

Adott valaki Nutriton nevü gélt a babájának sok bukás ellen? Nem tünik valami bizalomgerjesztőnek. Milyen vele a tapasztalat?

Figyelt kérdés
2009. febr. 4. 12:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nem ismerem. De mennyire sűrűn bukik a babád? Próbáltál már egy-két praktikát bevetni? Szopik, vagy tápszeres? Hátha segíthet más is. Vagy orvos mondta, hogy refluxos?
2009. febr. 4. 12:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekünk a bukásra bevált, de csak rövid ideig használtuk, mert az is sok időnek tűnt neki,amig kikevertem neki ( kb 2 perc), mert ezt az időt is végigüvölötte. Van esetleg konkrét kérdésed, ami érdekelne?
2009. febr. 4. 12:31
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

1 hónapja adom a babámnak, mert hiába szopizott rendesen, annyira bukott - emésztettet is -, hogy nem növekedett a súlya. Mióta adom neki, ismét megindult a gyarapodás, az utóbbi 2 hétben 34dekát hízott, ami nekünk már szuper.

Az más lapra tartozik, hogy hisztizik, amikor be akarom adni neki, néha még a feje búbja is tápszeres, annyira hadonászik ellene. És most már arra is rájött, hogy ki is lehet tolni a nyelvével a szájából:D

De van értelme!!

2009. febr. 4. 13:11
 4/8 A kérdező kommentje:
Tápszeresek vagyunk. Nem bukik túl sokat,azért minden kaja után volt mennyiség, de nem aludtunk sokat éjszaka és az orvos úgy gondolta, hogy talán marja a nyelőcsövét a visszjött kaja. Most pár napja adom neki, kicsit jobb a helyzet csak nem hajlandó megenni. Kiköpi.
2009. febr. 4. 15:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

az en babam sem ette meg, en a tapszerbe raktam a port kozvetlenul, ra van irva, hogy ugy is lehet egyebkent, es azota egyaltalan nem bukik, csak minimalisat.

2009. febr. 4. 18:28
 6/8 anonim ***** válasza:
72%

NEm tudom nekem nincs tapasztalatom tápszerre vonatkozóan, én szoptatok. Viszont az én kicsim is sokat bukott. Én azt a tanácsot kaptam, hogy szopi közben sűrűn büfi, vagyis, ha úgy láttam hogy már elég sokat kb 30ml-t evett akkor kis szünet, és büfi, aztán ismét cici....és így tovább. Érdemes megpróbálni. Az első hónapokban adtam tápszert is és annál is ezt csináltam. És miután jól lakott és bealudt, még sokáig kb 10-20 percig tartottam a vállamon és vártam a büfit, mert ha letettem, tuti hogy visszajött neki. Általában 20 perc után már nem jött vissza semmi, gondolom addigra megnyugodott a pocija és a gyomorszája már nem engedte vissza a tejet. És még egy: kicsit emeld meg a kiságyat a feje felől, így kevésbé bukik. És én hasra tettem le általában, vagy megtámasztva oldalt, nehogy megfulladjon, ha büfizne álmában.

Szerintem ha nem szereti ne erőltesd, mert lehet azért is bukik, mert utálja, amit te is utálsz te se eszed meg. Vagy valahogy szerettesd meg vele, nem lehet valamibe beletenni, valamivel összekeverni?

Kitartás.

2009. febr. 4. 21:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem 3 és fél hónapos a kisfiam és nagyon sokat bukik.Kipróbáltam a nutritont, de nagyon fájt tőle a hasa.Én még nem láttam így szenvedni.
2009. ápr. 12. 18:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekünk nagyon bevállt. Függ a sűrűségétől is h megeszi-e. Meg a víz hőfokától. NÉzd meg, hogy nem darabos-e amit adsz neki. Két kanállal kell egyen az én kisfiam, nem szereti, de kibírja, és összehasonlíthatatlanul kevesebbet bukik
2009. jún. 23. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!