Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4es fel honapos babam masfel...

4es fel honapos babam masfel hete nem gogicsel. Volt nektek is ilyen tapasztalatotok?

Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 20:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Érdekes,hogy az én kislányom is pont ennyi idős és én is ezt fedeztem fel,fogalmam sincs ,hogy miért nem,de valószínű semmi kóros nincs benne :-).
2011. jan. 23. 20:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Most más dolgokkal van elfoglalva. :o)
2011. jan. 23. 20:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Az én lányom bár már 8 hónapos, de nálunk is volt ilyen. Én azt olvastam, hogy ilyenkor a mozgásukban következik valami fejlemény. Mit csinál már a babás mozgás terén?
2011. jan. 23. 21:25
 4/6 A kérdező kommentje:

hasra teve szepen tartja magat, hatra fektetve a labaval probalja magat felfele nyomni.

egyebkent inkabb karban akar lenni egesz nap, hogy nezelodjon.

Koszonom mindenkinek a valaszokat!

Ezek szerint nem csak az en babam nem gogicsel, kicsit szomorubb is 1 hete, mar feltem, hogy baja van. lehet a kis foga is kiakar bujni, mert nagyon nyaladzik es a ket okle mindig a szajaban van.

2011. jan. 23. 21:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Nálunk is pont ennyi idősen volt ez, emlékszem, hogy én is megijedtem, de aztán újra dumálni kezdett.

(másfél évesen kezdett beszélni, 2 évesen verseket mondott, ha ez megnyugtat :))

2011. jan. 23. 22:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is pont ezen aggódok most, bár az én babám még csak 3 hónapos. Egy héttel ezelőtt még hangosan "beszélgetett", most pedig alig ad ki egy-két hangot. Remélem ő is csak azért, mert valami mással van éppen elfoglalva. A napokban kezdte azt csinálni, hogy a hátán fekve emelgeti magasra a fenekét, szinte elrúgja magát, de még nem fordul át. Viszont a hasonfekvést nem akarja megszeretni, nem akar a könyökén támaszkodni. Vagy még korai lenne?
2011. jan. 23. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!