Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az orrszivóról? Érdemes megvenni?

Figyelt kérdés
[link]
2011. jan. 23. 19:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia!Én is sokat filóztam rajta,aztán megvettem,és nekünk legalábbis-semmit sem ért.az orrszívós porszívo,arianna a legjobb,az aztán tényleg mindent kipucol,ez az elekrtomos azóta is itt pihen a szekrényemben,talán ha 2szer használtuk,egyszerűen nem elég hatékony,felesleges pénzkidobás volt
2011. jan. 23. 19:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél rendes porszívóra csatlakoztathatót,nézd meg,hogy jól tisztítható legyen.Azok nagyon megbízhatóak,csak akkor romlik el,ha elromlik a porszívód.Ez meg,ki tudja
2011. jan. 23. 19:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Ugyanilyenünk van, kaptuk. Nem érdemes pénzt kiadni rá, mert ha mélyen van a váladék, akkor abszolút nem szedi ki. Ezzel semmi nem jött, a porszívós meg majdnem tele lett trutyival. Úgyhogy csak pénzkidobás.
2011. jan. 23. 19:58
 4/6 anonim ***** válasza:
off.csak azt nem értem,hogy miért írja az eladó úgy,hogy orrszívó-porszívó.ezt gondolom nem lehet csatlakoztatni porszívóhoz.bocs,csak szöget ütött a fejembe
2011. jan. 23. 20:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne vegyél, nekünk van semmit nem ér, csak a porszívós a jó.
2011. jan. 23. 20:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem pont ez, de ugyanilyen elven működik az, ami nekünk van. Mi nagyon szeretjük, mert alaposan kitisztítja a kis orrát, közben zenél, így ha levesszük a szívófejet, még el is játszik vele. Így nem utálja, ha elővesszük.

De az hozzátartozik, hogy 18 hónapos a kisfiam, és még soha nem volt náthás, tehát csak kevés váladéknál tudtuk kipróbálni. Én úgy vagyok vele, hogy akkor is megéri, ha egy náthánál, majd venni kell porszívósat, mert ez bármikor kéznél van, könnyű használni, és a babámat sem zavarja. Praktikus.

2011. jan. 23. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!