Kislányom 7 és fél hónapos, tápszeres baba. Már megkezdtük a hozzátáplálást 2 hónapja, de sajnos úgy tűnik, nem nagyon akar enni semmit a tápszeren és a tejpépen kívül. Mit tegyek? Meddig tart még?
Szia!
Az én kislányom is 7,5 hónapos de ő anyatejes. Mi is elkezdtük a hozzátáplálást és az elején szuperül indult aztán egyik napról a másikra kevesebbet evett és van,hogy a kanál látványától is sírni kezd.Én a fogacskájára gyanakszom leginkább (8fogunk van már)és amikor bújnak akkor nyügis kicsit belázasodik és semmi sem jó.
Én mindennap próbálkozom azokkal a kajcsikkal amiket megevett,de ilyenkor csak a cici segít.Ha nem fogy a picur súlya akkor nincs semmi gond.Próbálok új dolgokat is kóstoltatni néha bejön néha nem.Próbáld ki neki a tejtermékeket és keverd a gyümiket zöldségekkel.Pl.:Alma -cékla,Alma-Sütőtök,barack-Krumpli....stb. És lassan kevesebb zöldség több gyümivel.
Én remélem hamar visszajön az étvágya ha kibújnak a kisőrlők mert nagyon nyálzik és rágcsál és lázas is.
Ha fogzásról van szó akkor kitartás hozzá.Nekünk nehéz napok ezek,de vannak babák akik könnyebben viselik.
Boldog babázást.
7,5 hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!