Paradicsomot, narancsot, kivit mikor ehet a pici? 3 hós kora óta eszik pici fözeléket, és gyümit. Most 7 hósak vagyunk.
Figyelt kérdés
2009. febr. 4. 08:46
1/4 anonim válasza:
parit már ehet...kivit 2 éves kora körül...mert al
3/4 anonim válasza:
paradicsomot sem ehet mert az is allergizál! csak narancsot lehet neki a felsoroltak közül., de ha bébiételbe adod akkor ehet parisat, mert azzokbólegy különleges eljárás során kivomják azokat a részeket,melyek allergizálnak! egyetlen aprómagvast sem ehet 2 éves korá ig. de a kislányom 1 éves lezs a nyáron és én biztos hogy fogok nekiepret adni.
4/4 anonim válasza:
Szia! Megnéztem neked egy babaszakácskönyvben (magyar, védőnő írta). Paradicsomot már 6-7 hónapos kortól adhatsz, ha a héját és a magokat egy szitán nyomod át. Íme a recept: Kockára vágott burgonyát annyi vízben, ami ellepi, megfőzöd. A friss paradicsomokat (1-2 db) nyersen átmasszírozod egy sűrű szitán. Hozzáadsz 1 kis zellerlevelet ( nem fontos szerintem, de jó ízt ad)és 2 evőkanál vizet. Addig kell forralni, míg besűrűsödik. A megfőtt krumplit áttöröd, egy teáskanál olajjal habosra kevered. Tányérra teszed, rálocsolod a megfőtt paradicsomot, feltétet raksz rá (ha már esztek ilyet) és tálalod. Jó étvágyat hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!