Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon furcsa a fiam, nem...

Nagyon furcsa a fiam, nem bírom megfejteni, mi baja lehet! Mik ezek a tünetek?

Figyelt kérdés

Fiam 14 hónapos. 1 hete beleesett az influenzába. Lázmentes még a mai napig is, de a nátha és a hurutos köhögés végig fennáll. Még ma is. Étvágya átlagos. Sokat iszik. Kap C-vitamint, lándzsás útifüvet, tengervizes orrspray-t és orrszívást. Hasmenése nincs. Eddig egy átlagos megfázás.

Tegnap óta viszont folyton bújik, nem mehetek el 10 centire tőle, állandóan aludna, ami már kóros! Sír, ha nem vagyok vele, tegnap nem tudtam egyszerűen elmosogatni, annyira tépte le rólam a nadrágot! Vörösek és dagadtak a szemei, a megfázás még mindig 100-zal fut benne. Mi lehet ez???

Nem tudom, mennyi köze van hozzá, de a jobb felső 4-ese éppen most tör elő teljes terjedelmében.

Nagyon köszi minden tippet! Amint apa hazajön, megyünk ügyeletre.

2011. jan. 23. 11:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Ügyeletet akartam javasolni én is.

Fiam is ilyen bújos ,ha beteg,pluszba nektek még egy lapáttal rá tesz a fogzás.

remélem semi komoly,majd ird meg mit mondott a doki,én is kiváncsi vagyok rá.Jobbulást a picinek,neked meg kitartást!

Bocs,h érdembe nem tudtam válaszolni,

2011. jan. 23. 11:32
 2/4 anonim ***** válasza:
jav.semmi
2011. jan. 23. 11:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha láztalan, akkor nem valószínű, hogy influenza, annak ugyanis a magas láz az egyik jellemző tünete, a nátha csak másodlagos, sokszor nem is jelentkezik.

Az én kislányom (1 éves) is nagyon náthás volt pár hete és csúnyán köhögött. Akkoriban ő is rengeteget aludt, és nagyon nyűgös volt. Volt, hogy 1 óra ébrenlét után már kéredzkedett az ágyba, és aludt 3 órát. Ahogy meggyógyult, ami kb. 2 hét volt, visszaállt a régi rend.

Helyedben mindenképpen megmutatnám orvosnak, mert lehet, a tengervizes orrspray már nem elég, hanem valamilyen gyógyszeres orrcsepp kell, és szerintem köptetőt is fog javasolni.

2011. jan. 23. 11:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Megfazas+fogzas egyutt szegeny baba az en kislanyomnak is most bujik az elso fogacskaja 9hos es hat o is eleg nyugos meg enni sem akar kitartast es jobbulast nektek
2011. jan. 23. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!