Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Újszülött babának érdemes az...

Újszülött babának érdemes az ágya fölé tenni a zenélő plüssjátékos forgót? Nem fél tőle?

Figyelt kérdés
2009. febr. 4. 04:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az én babóm csak 3 hónaposan kezdett érdeklödni iránta.

Addig ha fölétettem elkezdett sírni. De szerintem ez baby vállogatja.

2009. febr. 4. 05:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
az enpicimis kb.2hosan kezdett erdeklodni.1honapossan meg nem is latja a baba,ha nincs kozel.2hosankezdett erdeklodni,de ugyigazan 3hosan.most vagyunk 5hosak,de megmindig szereti.jol jon ha fozok;))meg varhatsz veleszerintem,de ha zenelos akkor most is jo,azt szerette a picim ujszulotten is.
2009. febr. 4. 06:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 2,5hós koráig semmiféle érdeklődést nem mutatott iránta, csak dísz volt.

Most viszont már imádja:D

3 hós

2009. febr. 4. 06:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
utolso vagyok.a zenet szerette, ujszulottkoraban;)
2009. febr. 4. 06:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia. A fiam 3 hetes volt, amikor zenélő forgót kapott. Eleinte nem nagyon érdekelte a dolog, de így is sokat felhúztuk neki, amikor sírt vagy nyűgös volt. Nemsokkal rá elezdte nézegetni, és most már ott tartunk, hogy rengeteget beszél hozzá, nagyon érdekli, és szinte az egyetlen dolog a cicin kívül, ami képes megnyugtatni. Sokáig képes ellenni vele, érdemes vele korán megszerettetni. Üdv 2,5 hós kisfiú anyukája
2009. febr. 4. 06:25
 6/9 anonim ***** válasza:
86%
Újszülöttnek felesleges szinte, hisz nem lát fel odáig (20 cm-ig lát kb.). 2-3 hónapos korában viszont már élvezni fogja.
2009. febr. 4. 08:30
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
8 hetes a babám, kb 5-6 hetes kora óta nézegeti a zenélőforgót. A zene nem érdekli, a forgó lepkéket nézegeti. Max negyed órára köti el, aztán vagy elalszik vagy elkezd nyafogni.
2009. febr. 4. 08:48
 8/9 A kérdező kommentje:

Azt olvastam, hogy gyakran még a saját kezüktől is meghökkennek, aminek sírás a vége...

Valószínű nem teszem még rögtön fölé, de felhúzom a kiságy másik végében, hátha a zenét megszeretei.

Köszönöm a válaszaitokat!

2009. febr. 4. 08:55
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Első perctől fent van a kiságyon a zenélő körforgó. Sohasem félt tőle, sőt, első hónapban észre sem vette. Ahogyan mást sem az éhségen kívül...

Kb egy hónapos volt, amikor nézegetni kezdte, ugyanekkor akadt meg a tekintete a pelenkázónál lévő micimackós falimatricákon. Most két hónapos és a körforgót tátott szájjal nézegeti, mosolyog, közben a kezével, lábával kalimpál. Kb 15-20percig köti le. A matricák közül viszont tigrissel nagy barátok, a legnagyobb sírás is mosolygásba megy át, ha elkezdődik a pelusozás és meglátja tigrist.

2009. febr. 4. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!