Hogy szokathatnám le a mindenért sikításról? Részletek lent
Hát hasonló a probléma, már 15 hósan is sikított, és most 20 hósan is. Valami eszméletlen élesen tud sikítani ha nem úgy van ahogy ő akarja.Persze ettől még nem úgy lesz, de az tény, hogy lassan fülrongáló. Én most azt csinálom, ha sikít dühében berakom a járókába. Már eleve nem egy tartzkodási helye neki a jűróka, így kineveztem büntihelynek. Sikít=megy bele. Maj kiderül eredményes lesz e.
Már én is kipróbáltam sokmindent. Azt nem igazán hatja meg ha nem figylek rá, sikít tovább.Próbáltam,hogy fölkapom, és elviszem másik helyre, hogy akkor lássa itt befejezve a dolgo amibe belekezdtünk, de ő visszarohan és akár 1 órát is ott mérgelődik, szóval ezsem jön be.
Majd most a jároka dolognak fog a vége érdekelni. Lehet megtetszik nekii és szeretni fogja a járókát...már csakazért is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!