A sütőtök elszínezheti babám székletét?
Figyelt kérdés
6 hónapos a babám, már a gyümölcsökön túlvagyunk, nemrég kezdtük a sütőtököt, ráadásul most valami vírust is bekapott szegény babám, amitől hasmenése van, ezért nem vagyok biztos benne, hogy a sütőtöktől ilyen narancssárgás-pirossas a kakija. (Dokinál már voltunk a vírus miatt, antibiotikumot kap, meg normaflore-t is, de akkor még nem volt ilyen a kaki..)2011. jan. 22. 16:52
1/9 anonim válasza:
Igen, az én kisfiamnak is sütőtök után rendszeresen narancssárga a kakija. De nem pirosas, hanem narancssárgás-barnás.
2/9 anonim válasza:
Hát szerintem igen, mert a sárgarépa azt csinálja...
Én is megijedtem, mert kakilt, és tiszta narancssárga volt, de megvizslattam :-DDD Közelebbről, és megállapítottam, hogy ez a répa bizony...:-)
Úgyhogy szerintem a sütőtök is így viselkedik..
3/9 anonim válasza:
sütőtökszínű lesz a kaki. először én és megijedtem :)
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szápen a gyors, megnyugtató válaszokat, eggyel kevesebb aggódnivaló...
köszi mégegyszer, szép napot Nektek!
2011. jan. 22. 16:58
5/9 anonim válasza:
Látom, már kaptál választ.
Hozzátenném, a sütőtök mindent elszínez. Ha azt eszünk, nemcsak a kaki, hanem a fél lakás, és egész gyerek sárga:))
6/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló: csatlakoztam én is a "sütőtökszínű lakás" klubbhoz!;-)Ruhából is lassan csak a narancssárgák a menők...
2011. jan. 23. 16:25
7/9 anonim válasza:
Utolsó: :))))))) akkor üdv a klubban:)
8/9 anonim válasza:
16.56 vagyok.
Hát ez szuper! :-DDD Jó tudni...Mi a jövő héten kezdjük a sütőtököt, akkor megpróbálok vmi védőfelszerelést felvenni:-DDD
9/9 A kérdező kommentje:
Á, baba vérmérséklettől függ!Ha a répával nem játszott Picassót, akkor a sütötökkel sem lesz baj!És amúgy is: nagyon jót tesz a hajnak;-))
2011. jan. 27. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!