8 hos kislanynak, adhatnek yoghurtot?
Figyelt kérdés
tapszeres reggel es este,mar gyumit,zoldseget,hus levest eszik. tejes dolgot meg nem adtam neki. a multkro evett 3 pici csipetnyi bundikenyeret,ki is utott tole. a tojast azt most nem birja. akkor a yoghurt??2011. jan. 22. 15:35
1/5 anonim válasza:
Szia!
Mindenképpen babajoghurtot adj neki,ha ki szerenéd próbálni:neste, humana
Boltit még inkább ne.
Előbbit is csak óvatosan.
remélem nem lesz semmi bajotok tőle, és izleni fog a kislányodnak
2/5 anonim válasza:
Az én lányom 1 hét múlva 8 hónapos. Kapott már olyan kecskeméti bébiételt, amiben gyümölcs van joghurttal. Nem lett baja tőle, szerette.
3/5 anonim válasza:
A kisfiam 12én volt 8hónapos.Ő is evett már joghurtos kecskeméti gyümölcsöt.És már én vettem neki Milli natur joghurtot.1 gyümölcsöt összeturmixolok és 1 kanál joghurtot teszek hozzá.Semmi baja nincs tőle.A tojás az más.Azt még nem evett.
4/5 anonim válasza:
A humana-nak van az a vaníliás grízpudingja. Nagyon finom! Nekem is ízlik :D A joghurton én is gondolkodtam, mert valahol azt olvastam, hogy 8 hónapos kórtól ehetnek natur joghurtot, túrót, tejfölt...
5/5 anonim válasza:
Mi is 8 hósak vagyunk!Nekem a védőnénim azt mondta,hogy szépen lassan mehet a joghurt,túró,sajt(tej,tejföl NEM)
Elsőbb én is üveges joghurtos gyümivel próbálkoztam...nem lett tőle baja!Most már úgy csinálom,hogy turmixolom a gyümit majd hozzá natúr joghurt!Majd egyre növelem a joghurt mennyiséget!
Ezen az oldalon utánna olvastam,hogy a danone gyümis joghurtok tele vannak E-vel meg mindenféle művacakkal viszont a ZOTT-os joghurtok azok nem tartalmaznak ilyeneket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!