Hogyan pelenkázzak, hogy ne folyjon ki a pisi?
5200g-os a babám, mindenféle pelenkánk van itthon, különböző méretben. (pampers, libero, tescos, dmes, stb) kész pelusbolt vagyunk.
a pisi rendszeresen kifolyik a hátán. Nem a háta közepén, inkább az oldala felé.
Nem tudom, mit csinálok rosszul. elég szorosra kötöm, néha már piros is. A krémet is vékonyan kenem, a fodrocskákat szépen megigazítom. és mégis kifolyik.
Szia! Akkor tuti, hogy a mérete megfelelő? Mert pl. az én kislányom most 5520g, de már egy ideje csak a 3-as méret jó mindenféléből, hiába nincs még 6kg. Gondolom, elég gyakran cseréled?
Azt nem írtad, kisfiú vagy kislány?
Szia!
Ha kisfiad van, hajtsd le a futyit, nalunk ez valt be. :)
Köszönöm a válaszokat!
A kukiját mindig lehajtom, és én is nagyobb méretet használok, általában mindegyikből 3ast vettünk, de van pár fajtából még a 2es is.
4 kilós volt a babám, de a 2-es pelus már kicsi volt rá, minden irányból folyt a pisi-kaki.
Most már majdnem 6 kiló, 3-as pelust használunk még mindig, de néha kijön a kaka a combjánál. Lehet, megpróbálom lassan a 4-es méretet.
És ugyanez van nálunk is, kész pelenkaüzlet :)
Pedig lányom van, még hajtogatni sem lehet a kukit ide-oda :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!