Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan pelenkázzak, hogy ne...

Hogyan pelenkázzak, hogy ne folyjon ki a pisi?

Figyelt kérdés

5200g-os a babám, mindenféle pelenkánk van itthon, különböző méretben. (pampers, libero, tescos, dmes, stb) kész pelusbolt vagyunk.

a pisi rendszeresen kifolyik a hátán. Nem a háta közepén, inkább az oldala felé.

Nem tudom, mit csinálok rosszul. elég szorosra kötöm, néha már piros is. A krémet is vékonyan kenem, a fodrocskákat szépen megigazítom. és mégis kifolyik.

2009. febr. 3. 15:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Akkor tuti, hogy a mérete megfelelő? Mert pl. az én kislányom most 5520g, de már egy ideje csak a 3-as méret jó mindenféléből, hiába nincs még 6kg. Gondolom, elég gyakran cseréled?

Azt nem írtad, kisfiú vagy kislány?

2009. febr. 3. 15:59
 2/6 Nikcsi ***** válasza:
100%

Szia!

Ha kisfiad van, hajtsd le a futyit, nalunk ez valt be. :)

2009. febr. 3. 15:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én azt tudom tanácsolni, hogy mindíg a nagyobb métetet használd. Most pl. ne a 3-6kg-ig, hanem már inkább az 5-9 kg-ig. Meg még ami szerintem fontos,én mindig úgy csinálom, hogy a babám hátán jól felhúzom a pelust, majdnem a háta közepéig és így nekem még soha nem fojt ki a pisi.
2009. febr. 3. 16:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
én a pelus hátát kicsit feljebb húzom mindig + arra nagyon figyelek,hogy a combi és hasi találkozásánál a pelus ne maradjon lyukas,mert ott tud még kifolyni a pisi. de nekünk is az eggyel nagyobb pelus méret hozta meg a megoldást igazán
2009. febr. 3. 16:02
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A kukiját mindig lehajtom, és én is nagyobb méretet használok, általában mindegyikből 3ast vettünk, de van pár fajtából még a 2es is.

2009. febr. 3. 16:09
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

4 kilós volt a babám, de a 2-es pelus már kicsi volt rá, minden irányból folyt a pisi-kaki.

Most már majdnem 6 kiló, 3-as pelust használunk még mindig, de néha kijön a kaka a combjánál. Lehet, megpróbálom lassan a 4-es méretet.

És ugyanez van nálunk is, kész pelenkaüzlet :)

Pedig lányom van, még hajtogatni sem lehet a kukit ide-oda :)

2009. febr. 3. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!