Mikor szoktak rá a napi 2 alvásból 1-re a babáitok? 10 hónaposan lehetséges?
Gondolom, a napKÖZBENi alvás a kérdés tárgya.
11 hónaposan, egyik napról a másikra. Előtte fél órákat aludt, azóta 1,5-től egészen 4(!!!) óráig terjed az alvás mennyisége. Az általános 2 óra, percre pontosan. :)
De jobb így, van egy pici szabadidőm. :)))
Most (ma) 22 hónapos, kisfiú.
Utolsó válaszoló!
Nem semmi alvókája van a kicslányodnak:):):)
Egy 13 hónapos gyerkőc simán aludhat még kétszer... nem kötelező egy évesen az egyszer alvás....
De ezt is baba válogatja, attól függ, mennyi az alvásigénye. Ha neki és neked is jó, hogy 10 hónaposan egyszer alszik, akkor miért ne? A fiam 14 hónapos, mostanában (már 1-2 hónapja) tapasztalom, hogy ha már hajnalban kukorékol (5-6 körül) és itthon vagyunk, akkor 10-11 körül alszik, de aztán még délután is bealszik 5 körül. Ez már azért nem jó, mert nem tudunk ilyenkor vele mit kezdeni este. De ha 6-7 körül kel, vagy elfoglalt délelőtt, akkor délig simán húzza, alszik, és mostanában vagy 2-2,5 órákat. Ekkor este is simán alszik már fél9-kor. Ez lenne a cél, hogy minden nap így legyen, akkor az ebédet is előre hoznám fél12-re.
De pl. ma is, direkt altattam fél11 körül, mert délután utazunk el, és inkább aludjon az autóban, minthogy ordítson. Szóval most én akartam, hogy kétszer legyen alvás... ez így nem jó, de nem nagyon lehet 1,5 órát úgy vezetni, hogy közben ordít a gyerek....
Szóval nálunk még kétesélyes, hogy mennyit alszik napközben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!